Wysłany: Wto 22 Cze, 2010 14:40 Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 3 kody + mała solucja
W tym temacie zamieszczam solucje, dzięki którym kiedy i jak odblokować daną postać.
Znajduje się też tutaj najważniejsza część, czyli Passwordy na ulepszone dane postaci. Możemy stworzyć 8 ulepszonych postaci, potem dostajemy do nich Passwordy. Tutaj zamieszczam passwordy do każdej postaci, ulepszonej na najlepszy sposób, jaki można wymarzyć.
Krótki TIP: Aby znaleźć password do danej postaci, lub "jak ją odblokować", polecam nacisnąć Ctrl+F, a następnie wpisać poprawnie nazwę, lub jej część.
Ulepszonymi postaciami nie można grać w story mode
Jak odblokować:
Kod:
Aby móc zobaczyć zawartość umieszczoną w tagu [ CODE ] musisz się zarejestrować.
Kilka passwordów do postaci:
Kod:
Aby móc zobaczyć zawartość umieszczoną w tagu [ CODE ] musisz się zarejestrować.
_________________ Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na !
darkmag1000, bez urazy, ale jak ty chcesz te literki wklepać na padzie podczas gry?
Wprawdzie masz się prawo pytać, nie napisałem
W menu masz tam kilka opcji do wyboru, czy Story battle, czy VS battle itp (nie pamiętam dokładnie bo w to nie grałem). Szukasz tego, gdzie jak się wchodzi, to jest Bulma w tle. Tam się wpisuje te kody
_________________ Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na !
00
aroo13
Medale: Brak
20 $
wykop.png Wysłany: Pią 27 Sie, 2010 18:10
Siemka mam pytanie:
Jak wchodzę w to menu i jest ta Bulma to wpisalem np.kod na Videla i mi niewchodzi to jakis moj blad czy twoj?? bo ja przepisalem to starannie i powoli i mi nieweszlo
nie wiem, ja jak wpisywałem kod to mi wszystko pasowało
chociaż jak wpisywałem na kogoś to też się pare razy pomyliłem i sądziłem, że dokładnie przepisałem
pokombinuj, małe L i duże i są bardzo podobne, z literkami jak 0 (zero) i O (samogłoska O) jest podobnie
00
aroo13
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum