Ja się nie znalazłem na forum przez przypadek to było przeznaczenie
szukałem gry podejrzewam ze tekken 3 i wszystko co porbałem to rip wieć wujek google zaproponował swiatpsx.pl wszedłem przejrzałem forum i szok mnóstwo gier na psx ale jeden warunek aby cokolwiek pobrać zarejestruj się zarejestrowałem po kilku godzinach zauważyłem ze na forum są bardzo miłe osoby nie jakieś wredne które nigdy nie pomagają i tak zostałem nawet raz miałem taką faze zeby porzucić forum ponieważ nic mnie już tu nie interesowało (ależ ja byłem w tedy głupi, chociaż głupi to jestem dalej) ale zostałem i nie żałuję
_________________ Konsole:
PSX SCPH-9002, PSX SCPH-5502, PSOne SCPH-102, PS2 SCPH-50004, PS3 60Gb, PSP SCPH-1004
Sprzęt:
Sony Bravia KDL-40W5720, Sony Xperia X8
(narazie odkładam kase na przejęcie firmy SONY )
Jak tu trafiłem? Szukałem na Google ( chyba gry psx download) i oczywiście na pierwszym miejscu ta właśnie stronka. Jestem tutaj do dziś i strona jest naprawdę super - czytelna, pomocna... a wymieniać i wymieniać. Polecam naprawdę każdemu fanowi konsol PSX
Jak tu trafiłem hmmm jak każdy Wujek google poradził że jak zepsuł ci się laser w PSX to wejdź na swiatpsx.pl i tam napisz (dokładnie tak mi powiedział nie wierzycie spytajcie się go) i tak zrobiłem odpowiedź szybko dostałem i o forum zapomniałem ;/ Ale dziś znowu tu zajrzałem i posta naskrobałem że psx oddam komuś na stałe. I tak chyba już tu zostanę
(fantazja mnie poniosła nawet troche mi sie zarymowało jak nie to proszę nie psujcie mi tej chwili)
Czesc. Ja tu trafilem przez przypadek, bo właśnie szukałem... jak zbudowany jest playstation(chodzi mi o konsole , a nie joysticki czy memory ;P) i tak nie znalazlem tego co chciałem, bo były ogólnione obrazki konsoli a dokładnieszej budowy nie znalazłem xD.
Pomógł: 4 razy Wiek: 16 Dołączył: 04 Sie 2010 Posty: 144 Skąd: Katowice
Medale: Brak
5873 $
wykop.png Wysłany: Pon 20 Lut, 2012 17:54
Ja tu trafiłem o ile dobrze pamiętam (było to już dawno) w poszukiwaniu gry Tekken 3. Dostałe w ten dzień PSone od sąsiada i chciałem zagrać w Tekkena i tak znalazłem nasze forum i tak się stało że tu wsiąknąłem na dobre
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum