Wysłany: Pią 11 Lut, 2011 20:22 Lista posiadaczy PS3
Pierwszy temat w nowym dziale
Zakładam go, ponieważ mając sporą listę posiadaczy PS3, można by organizować różne turnieje nazwane imieniem swiatpsx.pl przez Internet.
A więc zapisujemy się według wzoru:
Kod:
Aby móc zobaczyć zawartość umieszczoną w tagu [ CODE ] musisz się zarejestrować.
(Gry - te, które posiadasz i możesz w nie zagrać przez Internet w turnieju)
można wyróżnić faworyzowaną grę przez np. pogrubienie/podkreślenie/pochylenie
Login: taigeeer
Gry: KillZone 2, Motorstorm, Battlefield Bad Company, Red Faction Guerilla, Alien vs Predator.
Btw Zohan, jeśli mamy już grać, to nie udało nam się bo kazdy ma inne gry. Więc może zagramy w bete Killzone 3? Jest za darmo na PSN. Wtedy stworzylibyśmy klan ŚwiatPSX żeby się wyróżniać.
_________________ hasło do moich uploadów: swiatpsx.pl
Trwa polonizacja Worms World Party (PSX)...
I ja witam.
Wbij na psn i pobierz DC Universe OnLine. Jest to bijatyka MMO, ktora wczoraj przeszla na model free to play. Czyli jest w pelni darmowa. Polecam.
_________________ hasło do moich uploadów: swiatpsx.pl
Trwa polonizacja Worms World Party (PSX)...
Pomógł: 2 razy Wiek: 15 Dołączył: 09 Kwi 2010 Posty: 194 Skąd: Nie wiem.
Medale: Brak
653 $
wykop.png Wysłany: Sob 05 Lis, 2011 21:57
Hey Login PSN:snakeshake
Gry: GTA IV, Little big planet 2, Crysis 2, Fifa 11, Killzone 3 (chyba jest tryb online ? ), Resident Evil 5, Gran turismo 5, Metal Gear Solid 4, DC Universe online, Dead Nation. To wszystkie moje gry na tryb online
Login PSN:Wojtektra72
Gry:Battlefiled 3,Battlefiled Bad Comapny 2,Gta Episode From Liberty City,Mafia II,Farcry 2,Crysis 2,Uncharted 3,Uncharted 2,Resistance 2,Call Of Juarez Więzy Krwi,Army Of Two 40 Days,Resident Evil 5,Killzone 2,Killzone 3
_________________ __________________________________
Moje Konsole:
Psone SCHP-102 X 3
Psx SCHP-7502,SCHP-9002,SCHP-5502
PS2 Slim
Ps3 slim 260Gb
Xbox 1
Wii
Trochę zaktualizuję listę swoich gier:
FIFA10 (nie da się już grać przez internet)
Tekken 6
MAG
Resistance 3
Gran Turismo 5
Dead Nation
Little Big Planet
Pobieram DC Universe (baaaardzo powoli )
W planach: FIFA Street 4, FIFA12 (wielki znak zapytania)
_________________ Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum