Wiesz co? Będzie lipa. Powinniście robić do najnowszych gier spolszczenia (GTA IV, Devil May Cry 4), a nie do takich co jeszcze nie słyszałem. Chyba że dopiero zaczynacie, ale radze szybko zacząć robić spolszczenia do tych nowszych.
BTW
Możesz (możecie) zrobić spolszczenie do Warlords: Battlecry?
Oto link do tego, co masz (macie) spolszczyć (to co w notatnikach i to co możesz):
Kod:
Aby móc zobaczyć zawartośÄ‡ umieszczon± w tagu [ CODE ] musisz siÄ™ zarejestrować.
_________________ Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na !
Hudżu Hudżu, od tych nowszych spolszczeń (nieoficjalnych) jest grupa PLProjekt. My zajmujemy się głównie grami starszymi z dużą grywalnością pod PSX. Co do kwestii Warlords: Battlecry to kiedyś sprawdzimy tą grę
PomógÅ‚: 3 razy Wiek: 31 Doł±czyÅ‚: 27 Wrz 2008 Posty: 62 Sk±d: Gdańsk City
Medale: Brak
6734 $
Wysłany: Czw 11 Gru, 2008 09:39
To może również zajmiecie się tym tytułem
Kod:
Aby móc zobaczyć zawartośÄ‡ umieszczon± w tagu [ CODE ] musisz siÄ™ zarejestrować.
stara dobra klasyka
A jeśli chodzi o same projekty mam nadzieje że dotrwacie do końca bo pomysł jest naprawdę ambitny sam wole gry przechodzić w oryginalnym języku no ale nie jak ff VII w japońskim to już wolałem ang dopiero niedawno po raz N-ty przechodziłem ten tytuł w ojczystym języku tj. Polskim i wiele rzeczy zrozumiałem tak tylko dla siebie także trzymam kciuki i powodzenia
Mam pytanie czy jest wo gule spolszczenie do któreś z części Syphon Fliter obojętnie do jakiej bo słyszałem kiedyś że było ale nie wiem czy to plotki czy prawda???
PomógÅ‚: 4 razy Wiek: 25 Doł±czyÅ‚: 23 Mar 2009 Posty: 349 Sk±d: Augustów
Medale: Brak
9953 $
Wysłany: Pon 23 Mar, 2009 12:42
Heh ^^ Mam takie pytanie, czy ktoś ma zamiar się kiedyś zająć jakąś platformówką w stylu Crasha ;p? chętnie bym poznał głebiej fabułe Crash'ów, a nie tak jak wczesniej `od poziomu do poziomu` ;d
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz gÅ‚osować w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum