Ja miałem tyle szczęścia, że kupiłem pasujący dysk "od ręki". Do tego mam 6 mies. gwarancji na niego więc mogę spać spokojnie.
Moderator: Moderatorzy
Z GÓRY PRZEPRASZAM ZA NIE PISANIE W TEMACIE, NIE WIDZIAŁEM , ŻE 2 STRONA JEST JUŻ.. WYBACZCIE...Quake96 pisze:Adapter jak adapter. Każdy z allegro bd Ci pasował
Wpisz na allegro "Network Adaptor" (nie adapter, tylko adaptor )to wyskoczy Ci kilka wyników. Dysk? Taki który będzie pasował (listę masz kilka postów wyżej). A pojemność to już twoja własna decyzjaJa spokojnie poprzestałem na 80gb.
17? chyba cd... Miałem 40gb i ledwie wcisnąłem 7-8 normalnych gier.Ja jak dobrze pamiętam, na 40GB miałem ok 17 gier.
Dzięki mistrzu. ;] Powoli zaczynam jarzyć. Uzbieram kase, kupię, to wtedy pogadamy i podłączeniach itd.Quake96 pisze:17? chyba cd... Miałem 40gb i ledwie wcisnąłem 7-8 normalnych gier.Ja jak dobrze pamiętam, na 40GB miałem ok 17 gier.
@Najsik
1. http://allegro.pl/listing.php/search?ca ... rk+Adaptor
Tu masz. Wszystkie z tych będą Ci pasować. Niektóre nie mają po prostu portu modemu, który i tak nie będzie Ci potrzebny.
2. Daj zdjęcie bo niekoniecznie się orientuję o co Tobie chodzi. Poza tym sprawdź czy twój dysk jest na liście podanej przez tomx1989, kilka postów wyżej. Na dysku powinieneś mieć oznaczenie, które pomoże Ci znaleźć swój dysk na liście.
3.40gb może być. Pisałem już że miałem nawet 13gb i działałSprawność jest identyczna, bo w konsoli dysk nie jest tak obciążany jak w PC.
4. Najpierw podpinasz dysk do konsoli. Odpalasz program HDLoader. Program zapyta o sformatowanie, wtedy się zgadzasz. Następnie podpinasz dysk do kompa. Nie będzie on widoczny w windowsie (nie będzie dodatkowego dysku w "Moim Komputerze". Potrzebujesz wtedy programu "WinHIIP". On rozpozna dysk PS2. Potem wkładasz grę do napędu i za pomocą WinHIIPa zgrywasz grę na dysk PS2. Potem wpinasz dysk spowrotem do konsoli i grasz (potrzbujesz programu OpenPS2Loader 0.8)