sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Pricerman Okazje na Playstation

Psx obraz świruje.

PSX od strony technicznej, pomoc

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
kubos123
-#
Kontakt:

Psx obraz świruje.

Post autor: kubos123 »

Witam mam dziwny problem czasami jak gram w gry obojętnie jakie to czasami mi obraz znika i się pojawia może to przez uszkodzone kable.Gram na psx taki mały biały
to odłączanie jest wpieniające nieraz przechodzę gre i podczas gry mi obraz znika i się pojawia to potrafi człowieka rozłożyć :zly:.
Pozdrawiam :-) .

Awatar użytkownika
snakeshake
-#
Kontakt:

Post autor: snakeshake »

Albo coś z telewizorem albo z kablami ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Zohan
-#
Kontakt:

Post autor: Zohan »

może to przez uszkodzone kable
To napewno przez kable. Musisz załatwić sobie nowe.
No, ewentualnie masz obruszane w telewizorze wejście, ale 90% stawiam na kabel.
Mi przez obruszane wejście w telewizorze obraz się zmienia, ale to jest dziwne bo wystarczy klepnąć w telewizor i wraca do normy :)

Awatar użytkownika
KoYoT
-#
Kontakt:

Re: Psx obraz świruje.

Post autor: KoYoT »

kubos123 pisze:Witam mam dziwny problem czasami jak gram w gry obojętnie jakie to czasami mi obraz znika i się pojawia może to przez uszkodzone kable.Gram na psx taki mały biały
to odłączanie jest wpieniające nieraz przechodzę gre i podczas gry mi obraz znika i się pojawia to potrafi człowieka rozłożyć :zly:.
Pozdrawiam :-) .
Dobra to:
1. PSX mały ,biały - PSX One. ;-)
2. Może źle nagrana płyta ( np: za duża prędkość ).
3. Kable - uszkodzone.
4. Gniazdo - uszkodzone. Jak podłączasz na cinche to zawsze gorzej, chociaż mój TV ma w części rozwalone cinche ,ale problemy z graniem i dźwiękiem nie występują. Gorzej jest jak wracam do oglądania TV - dźwięk oczywiście zanika.
Kasa: 321 $

LOL :D

PSX SCPH-7502
PSX SCPH-5502/9002

PS2 SCPH-39001
PS2 SCPH-70002

ODPOWIEDZ