sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Pricerman Okazje na Playstation

Petycja

wszystko co dotyczy tego forum

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

Post autor: ExGamer »

Dział PSXa zawsze będzie najważniejszy, ale forum powinno się rozwijać i nakierowywać również na nowsze konsole Sony, no ale skoro tak sądzisz, to ok. Każdy może wyrazić swoje zdanie .:P
hasło do moich uploadów: 1234

Awatar użytkownika
Zohan
-#
Kontakt:

Post autor: Zohan »

No tak, tylko że na tych forach PS2 i PS3 użytkują sami nudziarze. Nie są zbyt przyjaźni a ich żarty są żenujące... Do kitu z takim forum. Tu jest fajna atmosfera
Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na Obrazek pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na Obrazek!

Awatar użytkownika
Blaevy
-#
Kontakt:

Post autor: Blaevy »

Jak dla mnie forum powinno się rozwijać w kierunku PSX'a, a nie innych konsol Sony, moge na to przytaknąć gdyby naprawdę szarak nie zeszedł na drugi plan, ale i tak jest to demokracja, a większość osób tutaj postujących się zgodziło, więc nic tu nie mam do gadania, lecz chciałem zaznaczyć co o tym sądze :)
Obrazek

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

Blaevy, wszystko ok, ale co powiesz jeśli kiedyś będziesz miał PS2/PS3? Wtedy też będziesz czekał na taki dział. :D Ja sądzę że dział powinien powstać, gdyż jest to forum o konsolach Sony czyli PlayStation. Oczywiście z nakierowaniem na najstarszą, ale nowsze również powinny powstać. Ja uwarzam że skoro jest dział PS2 to powinien być i PS3. Mam wszystkie te konsole i chciałbym, żeby wszystkie były równo i sprawiedliwie promowane, oczywiście PSOne jako że już nie jest wspomagany przez deweloperów, toteż będziemy go promować jako pierwszego ale PS2 i PS3 powinny być traktowane tak samo.

Awatar użytkownika
snakeshake
-#
Kontakt:

Post autor: snakeshake »

Na wszystkich forach o konsolach dział ps3 to standard więc musi być i wcale psx nie zejdzie na drugi plan bo przecież nie zlikwidujemy działu ps1 racja ? zawsze będzie ktoś spamował w tym dziale :mrgreen:

Awatar użytkownika
Blaevy
-#
Kontakt:

Post autor: Blaevy »

snakeshake pisze:Na wszystkich forach o konsolach dział ps3 to standard więc musi być i wcale psx nie zejdzie na drugi plan bo przecież nie zlikwidujemy działu ps1 racja ? zawsze będzie ktoś spamował w tym dziale :mrgreen:
Bezsens, kto powiedział, że musimy się trzymać standartów ? Nasze forum jest wyjątkowe tematycznie i chce by tak zostało.

ExGamer w takim razie dlaczego strona nazywa się ŚwiatPSX ?
Obrazek

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

Bo jestesmy glownie ukierunkownai na kosnolę PlayStation z pierwszej generacji. I tak pozostanie, jednak nie należy przez to zmniejszać wagi PS3 i PS2. Przecież aktywni userzy PSXa dalej będą pisać w dziale PlayStation pierwszego, ale pojawiliby się userzy PS3 dodatkowo.

Awatar użytkownika
Zohan
-#
Kontakt:

Post autor: Zohan »

Dobra rozwikłajmy to:
Forum i tak ma największy nacisk na PSX (ostatnio się pojawił troche większy na nowsze modele). Ale skoro jest też mowa tutaj o PS2 i PSP to posiadacze PS3 są trochę pokrzywdzeni, a dużo mówimy teraz o PS3 żeby powstał dział dla tej konsoli (potrzebna wystarczająca liczba materiałów) i dogonić trochę PS2 i PSP. Przecież PSX nic nie przebije! ~10 lat w domu i nadal z niego korzystam! Nawet nędzne PS3

tak więc:
Skoro jest dział PS2 i PSP niech powstanie PS3
Jeżeli nie to usunąć PS2 i PSP. Wtedy będzie 100% PSX

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

Popieram.

Gdyż użytkownicy PS3 mogą czuć się pokrzywdzeni. Będę pisał więcej materiałów o PS3 jeśli powstanie ten dział, gdyż nie chcę ich wklejać do "Inne konsole" ponieważ przy tworzeniu nowego działu i tak trzeba będzie wszystko przenosić.

Awatar użytkownika
Hudy
-#
Kontakt:

Post autor: Hudy »

Witam wszystkich po mojej bardzo długiej nieobecności :)

Mam nadzieje że dział dla PS3 powstanie już niedługo bo dlaczego miałby nie powstać.
Na pewno zapełnił bym ten dział artykułami po same brzegi :P

Nie ma co się skłócać taki dział na 100% by się przydał.
Ps3 można już kupić w granicach 700 zł nie żałujcie sobie ale nie zapominajcie również o starej poczciwej "dwójce" czy "jedynce".

Zresztą Ps3 jest wstecz kompatybilne więc można grać w swoje ulubione gry ze starszych konsol.

To wszystko z mojej strony :)

Awatar użytkownika
cloudstrifef
-#
Kontakt:

Post autor: cloudstrifef »

hu6y, jak mi wiadomo w tych najnowszy modelach ps3 nie ma wstecznej kompatybilności z ps1 ani ps2. Owszem sciągniesz z ps store gry na psx ale nie pograsz sobie w gry na ps2. Te najnowsze modele nie czytają oryginalnych płyt zps1 ani ps2. sam mam ps3 i ani rusz zadnej gry na ps2 więc musiałem kupić ps2. tylko i wyłacznie modele z 2006 roku miały emulator kóry czytał gry z ps2 ale kosztowąły one ponad 2400 zł

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

cloudstrifef, ps3 ma wsteczną kompatybnilność z grami z PS1. Ale tylko oryginałami. :D

Awatar użytkownika
cloudstrifef
-#
Kontakt:

Ups. Akurat tego nie przewidziałem. Wiem że te nowsze modele nie czytają oryginalnych gier z ps2 a gier na ps1 nie sprawdzałem bo nie mam żadnych oryginalnych płyt. Trudno je teraz dostać ;-)

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

Działają. Sprawdzałem. Mam kilka oryginali. :D A kompatybilność PS2 było tylko w wersji 60GB.

Awatar użytkownika
cloudstrifef
-#
Kontakt:

Wiem ale za to cena powalała ok 2400 zł za to wersję

ODPOWIEDZ