Petycja
Moderator: Moderatorzy
Jak dla mnie forum powinno się rozwijać w kierunku PSX'a, a nie innych konsol Sony, moge na to przytaknąć gdyby naprawdę szarak nie zeszedł na drugi plan, ale i tak jest to demokracja, a większość osób tutaj postujących się zgodziło, więc nic tu nie mam do gadania, lecz chciałem zaznaczyć co o tym sądze 

Blaevy, wszystko ok, ale co powiesz jeśli kiedyś będziesz miał PS2/PS3? Wtedy też będziesz czekał na taki dział.
Ja sądzę że dział powinien powstać, gdyż jest to forum o konsolach Sony czyli PlayStation. Oczywiście z nakierowaniem na najstarszą, ale nowsze również powinny powstać. Ja uwarzam że skoro jest dział PS2 to powinien być i PS3. Mam wszystkie te konsole i chciałbym, żeby wszystkie były równo i sprawiedliwie promowane, oczywiście PSOne jako że już nie jest wspomagany przez deweloperów, toteż będziemy go promować jako pierwszego ale PS2 i PS3 powinny być traktowane tak samo.

hasło do moich uploadów: 1234
- snakeshake
- Kontakt:
Bezsens, kto powiedział, że musimy się trzymać standartów ? Nasze forum jest wyjątkowe tematycznie i chce by tak zostało.snakeshake pisze:Na wszystkich forach o konsolach dział ps3 to standard więc musi być i wcale psx nie zejdzie na drugi plan bo przecież nie zlikwidujemy działu ps1 racja ? zawsze będzie ktoś spamował w tym dziale
ExGamer w takim razie dlaczego strona nazywa się ŚwiatPSX ?
Bo jestesmy glownie ukierunkownai na kosnolę PlayStation z pierwszej generacji. I tak pozostanie, jednak nie należy przez to zmniejszać wagi PS3 i PS2. Przecież aktywni userzy PSXa dalej będą pisać w dziale PlayStation pierwszego, ale pojawiliby się userzy PS3 dodatkowo.
hasło do moich uploadów: 1234
Dobra rozwikłajmy to:
Forum i tak ma największy nacisk na PSX (ostatnio się pojawił troche większy na nowsze modele). Ale skoro jest też mowa tutaj o PS2 i PSP to posiadacze PS3 są trochę pokrzywdzeni, a dużo mówimy teraz o PS3 żeby powstał dział dla tej konsoli (potrzebna wystarczająca liczba materiałów) i dogonić trochę PS2 i PSP. Przecież PSX nic nie przebije! ~10 lat w domu i nadal z niego korzystam! Nawet nędzne PS3
tak więc:
Skoro jest dział PS2 i PSP niech powstanie PS3
Jeżeli nie to usunąć PS2 i PSP. Wtedy będzie 100% PSX
Forum i tak ma największy nacisk na PSX (ostatnio się pojawił troche większy na nowsze modele). Ale skoro jest też mowa tutaj o PS2 i PSP to posiadacze PS3 są trochę pokrzywdzeni, a dużo mówimy teraz o PS3 żeby powstał dział dla tej konsoli (potrzebna wystarczająca liczba materiałów) i dogonić trochę PS2 i PSP. Przecież PSX nic nie przebije! ~10 lat w domu i nadal z niego korzystam! Nawet nędzne PS3
tak więc:
Skoro jest dział PS2 i PSP niech powstanie PS3
Jeżeli nie to usunąć PS2 i PSP. Wtedy będzie 100% PSX
Witam wszystkich po mojej bardzo długiej nieobecności 
Mam nadzieje że dział dla PS3 powstanie już niedługo bo dlaczego miałby nie powstać.
Na pewno zapełnił bym ten dział artykułami po same brzegi
Nie ma co się skłócać taki dział na 100% by się przydał.
Ps3 można już kupić w granicach 700 zł nie żałujcie sobie ale nie zapominajcie również o starej poczciwej "dwójce" czy "jedynce".
Zresztą Ps3 jest wstecz kompatybilne więc można grać w swoje ulubione gry ze starszych konsol.
To wszystko z mojej strony

Mam nadzieje że dział dla PS3 powstanie już niedługo bo dlaczego miałby nie powstać.
Na pewno zapełnił bym ten dział artykułami po same brzegi

Nie ma co się skłócać taki dział na 100% by się przydał.
Ps3 można już kupić w granicach 700 zł nie żałujcie sobie ale nie zapominajcie również o starej poczciwej "dwójce" czy "jedynce".
Zresztą Ps3 jest wstecz kompatybilne więc można grać w swoje ulubione gry ze starszych konsol.
To wszystko z mojej strony

- cloudstrifef
- Kontakt:
hu6y, jak mi wiadomo w tych najnowszy modelach ps3 nie ma wstecznej kompatybilności z ps1 ani ps2. Owszem sciągniesz z ps store gry na psx ale nie pograsz sobie w gry na ps2. Te najnowsze modele nie czytają oryginalnych płyt zps1 ani ps2. sam mam ps3 i ani rusz zadnej gry na ps2 więc musiałem kupić ps2. tylko i wyłacznie modele z 2006 roku miały emulator kóry czytał gry z ps2 ale kosztowąły one ponad 2400 zł
- cloudstrifef
- Kontakt:
- cloudstrifef
- Kontakt: