sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Pomysły przyszłości Świata PSX

wszystko co dotyczy tego forum

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
kapcior7
-#
Kontakt:

Post autor: kapcior7 »

ja bym był za gichą zęby dział dowload był za minimum 25 postów bo za $ sie nie opłaca bo będe chciał linki wrzucic a tu musze za to płacić lub ze do placenia dla tych co nie są kolorowi :P

Awatar użytkownika
Drakson
-#

Post autor: Drakson »

Dokładnie panowie, za dużo osób zakłada tutaj konto tylko po ty by pobrać grę a potem heja, dziękuje, dobranoc, tyle widziałeś typa który nic nie wnosi do ŚwiataPsx. Jak najbardziej pomysł z postami jest na miejscu, wyeliminuje to plagę " pięciominutowych" użytkowników.

Awatar użytkownika
kapcior7
-#
Kontakt:

Post autor: kapcior7 »

no niby o tak ale co jeśli ich to spłoszy??(moim zdaniem to nic się nie stanie i tak nic do forum nie wnoszą :P )

a jeśli zaczną pisać głupoty(nie spamować) tylko w off topie coś tam zakładać ??? to ten ogranicznik i tak bedzie bez sensu ;)

Awatar użytkownika
Gicha7
-#
Kontakt:

Post autor: Gicha7 »

I tutaj jest kolejna sztuczka. Na tym samym forum jest taki skrypt, który nie nalicza postów w offtopie :P
Ewentualnie Lukas musiałby kontrolować posty takich userów i ewentualnie spamerów banować, choć to sporo roboty.

Awatar użytkownika
Drakson
-#

Post autor: Drakson »

Moim zdaniem najlepiej w takich sytuacjach dodać opcje "raportuj". Gdy widzimy, że ktoś pisze nie na temat, lub pisze coś wbrew regulaminowi, to taką osobę będzie można raportować, a raport wtedy śmigał by do admina który to podejmie odpowiednie kroki do danego użytkownika lub posta.

Awatar użytkownika
Zohan
-#
Kontakt:

Post autor: Zohan »

"Raportuj" było wiele razy poruszane, szczególnie przezezmie. Czekamy na pomyślność Luc'a :)

Na niektórych forach widziałem taki bajer, który zmieniał rozmiary obrazków (jeżeli były np. za duże). Jeżeli chodzi o moje linki, kiedy wrzucam screeny, nie zawsze one są jednakowych rozmiarów (szukam screenów w Googlach) i często wychodzi to tak nie równo i brzydko wygląda. Gdyby taki skrypt był tutaj, większe screeny by przechodziły do rozmiarów tych mniejszych i było by równo. Dodatkowo po kliknięciu obrazek powiększał by się/otwierał w nowym oknie w pełnych rozmiarach
Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na Obrazek pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na Obrazek!

Awatar użytkownika
LukasTe
-#
Kontakt:

Post autor: LukasTe »

Zohan pisze: Na niektórych forach widziałem taki bajer, który zmieniał rozmiary obrazków (jeżeli były np. za duże). Jeżeli chodzi o moje linki, kiedy wrzucam screeny, nie zawsze one są jednakowych rozmiarów (szukam screenów w Googlach) i często wychodzi to tak nie równo i brzydko wygląda. Gdyby taki skrypt był tutaj, większe screeny by przechodziły do rozmiarów tych mniejszych i było by równo. Dodatkowo po kliknięciu obrazek powiększał by się/otwierał w nowym oknie w pełnych rozmiarach
Dokładnie takie coś jest też u nas. Jest granica po której obrazek się zmniejsza tak aby zmieścil się na forum i po kliknięciu pojawia sie w rzeczywistej formie. Sprawdź.
Problem pojawia się wtedy gdy ktoś wstawi obok siebie za duże zdjęcia. Wtedy forum może się rozjechać.
Nie możemy zrobić tak by wszystkie wyrównywały się do jednego rozmiaru. To od użytkownika zalezy czy chce wstawić duży obraz czy mały.

Za resztę pomysłow dzieki po raz kolejny i coś z tego na pewno wyniknie ;)

Awatar użytkownika
Hudy
-#
Kontakt:

Post autor: Hudy »

(Sorki że nie trochę nie na temat) :)

Witam wszystkich.

Dość długo nie odwiedzałem forum i widzę że od tego czasu wiele tu się zmieniło na pierwszy rzut oka naprawdę piękna oprawa graficzna,świetna galeria screenów.

Świetnie przemyślane gratuluje pomysłowości. :mrgreen:

Awatar użytkownika
OldShatterhand
-#

Post autor: OldShatterhand »

Do listy gier dodać byście mogli kategorie zręcznościówek :) i ew. multiplayer
Ocalić od zapomnienia PSX

Awatar użytkownika
Zohan
-#
Kontakt:

Post autor: Zohan »

Na jeszcze jednym forum spotkałem się z takim czymś - jeżeli jest nowy użytkownik, lub po warnie, to zanim będzie mógł napisać posta, wyświetli mu się regulamin i musi odczekać 120sekund, zanim tego posta wyśle, zdąży przeczytać regulamin 2 razy.
Jeżeli tu by takie coś zrobić - zmniejszyła by się liczba takich postów jak "mógłby ktoś wrzucić nowe linki bo te nie działają" w temacie z downloadem w grze.

Proponował bym, aby regulamin wyświetlał się do 10 napisanego posta + przed trzema napisanymi postami po warnie, każde okienko niech trwa 120 sekund.
Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na Obrazek pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na Obrazek!

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

Post autor: michael69 »

ooo! mądre, mądre, jestem jak najbardziej za ;)
Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.

Awatar użytkownika
OldShatterhand
-#

Post autor: OldShatterhand »

nawet dobre. popieram xd
Ocalić od zapomnienia PSX

Awatar użytkownika
Blaevy
-#
Kontakt:

Post autor: Blaevy »

Czy istnieje możliwość nadania uploaderom dostęp do moderowania działów download ?

Niektóre wstawki są okropnej jakości, do tego niektórzy łamią regulaminy pisząc bezsensowne posty. A ja z squaierem dalibyśmy odpocząć troszkę michaelow :)
Obrazek

Awatar użytkownika
LukasTe
-#
Kontakt:

Post autor: LukasTe »

z usuwaniem zbędnych postów radzimy sobie, a wstawek innym nie wypada poprawiać.. lepiej nakłaniać by robili je lepsze :)

Awatar użytkownika
Blaevy
-#
Kontakt:

Post autor: Blaevy »

Jeżeli Lukas chcesz by download był śmietnikiem, samych linków, to trzymaj się dalej swojej filozofii...oczywiście bez obrazy
Obrazek

ODPOWIEDZ