Pomysły przyszłości Świata PSX
Moderator: Moderatorzy
"Raportuj" było wiele razy poruszane, szczególnie przezezmie. Czekamy na pomyślność Luc'a 
Na niektórych forach widziałem taki bajer, który zmieniał rozmiary obrazków (jeżeli były np. za duże). Jeżeli chodzi o moje linki, kiedy wrzucam screeny, nie zawsze one są jednakowych rozmiarów (szukam screenów w Googlach) i często wychodzi to tak nie równo i brzydko wygląda. Gdyby taki skrypt był tutaj, większe screeny by przechodziły do rozmiarów tych mniejszych i było by równo. Dodatkowo po kliknięciu obrazek powiększał by się/otwierał w nowym oknie w pełnych rozmiarach

Na niektórych forach widziałem taki bajer, który zmieniał rozmiary obrazków (jeżeli były np. za duże). Jeżeli chodzi o moje linki, kiedy wrzucam screeny, nie zawsze one są jednakowych rozmiarów (szukam screenów w Googlach) i często wychodzi to tak nie równo i brzydko wygląda. Gdyby taki skrypt był tutaj, większe screeny by przechodziły do rozmiarów tych mniejszych i było by równo. Dodatkowo po kliknięciu obrazek powiększał by się/otwierał w nowym oknie w pełnych rozmiarach
Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na
pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na
!

Dokładnie takie coś jest też u nas. Jest granica po której obrazek się zmniejsza tak aby zmieścil się na forum i po kliknięciu pojawia sie w rzeczywistej formie. Sprawdź.Zohan pisze: Na niektórych forach widziałem taki bajer, który zmieniał rozmiary obrazków (jeżeli były np. za duże). Jeżeli chodzi o moje linki, kiedy wrzucam screeny, nie zawsze one są jednakowych rozmiarów (szukam screenów w Googlach) i często wychodzi to tak nie równo i brzydko wygląda. Gdyby taki skrypt był tutaj, większe screeny by przechodziły do rozmiarów tych mniejszych i było by równo. Dodatkowo po kliknięciu obrazek powiększał by się/otwierał w nowym oknie w pełnych rozmiarach
Problem pojawia się wtedy gdy ktoś wstawi obok siebie za duże zdjęcia. Wtedy forum może się rozjechać.
Nie możemy zrobić tak by wszystkie wyrównywały się do jednego rozmiaru. To od użytkownika zalezy czy chce wstawić duży obraz czy mały.
Za resztę pomysłow dzieki po raz kolejny i coś z tego na pewno wyniknie

- OldShatterhand
Na jeszcze jednym forum spotkałem się z takim czymś - jeżeli jest nowy użytkownik, lub po warnie, to zanim będzie mógł napisać posta, wyświetli mu się regulamin i musi odczekać 120sekund, zanim tego posta wyśle, zdąży przeczytać regulamin 2 razy.
Jeżeli tu by takie coś zrobić - zmniejszyła by się liczba takich postów jak "mógłby ktoś wrzucić nowe linki bo te nie działają" w temacie z downloadem w grze.
Proponował bym, aby regulamin wyświetlał się do 10 napisanego posta + przed trzema napisanymi postami po warnie, każde okienko niech trwa 120 sekund.
Jeżeli tu by takie coś zrobić - zmniejszyła by się liczba takich postów jak "mógłby ktoś wrzucić nowe linki bo te nie działają" w temacie z downloadem w grze.
Proponował bym, aby regulamin wyświetlał się do 10 napisanego posta + przed trzema napisanymi postami po warnie, każde okienko niech trwa 120 sekund.
Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na
pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na
!

- OldShatterhand