sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

SwapMagic

pomoc i wszystko co dotyczy konsoli PS2, emulatorów, programów itp.

Moderator: Moderatorzy

Firzen
-#

SwapMagic

Post autor: Firzen »

Hej, mam PS2 i jak mogę tak zrobić, żeby nagrywany SwapMagic czytał mi nie oryginalną w konsoli? Bo chcę se pograć, mam piraty gry i nie moge bo nie przerobiona... co zrobić?
Ostatnio zmieniony ndz 01 lut, 2009 14:00 przez Firzen, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
cloud18
-#
Kontakt:

Post autor: cloud18 »

Oprócz samej płyty Swap Magic w konsoli musisz umieści tak zwane blokady aby płytę czytało przy otwartej klapce bez tych blokad ani rusz rozglądnij się po allegro tam powinieneś coś znaleźć
Obrazek

skrzatu
-#

Post autor: skrzatu »

jest jeszcze wyjście - trik z memory card

Awatar użytkownika
Szyfer
-#

Post autor: Szyfer »

Ten trik z memory card działa na zasadzie wgrywania specjalnych plików z pendriva lub DVD-ka na karte pamięci. Nazywa się Free McBoot i dzięki niemu możemy na ps2 odbierać piraty, czytać filmy z divixa i oglądać zawartość pendriva.

Awatar użytkownika
ZbyNioMir
-#

Post autor: ZbyNioMir »

Widze, że temat już stary ale jako nowy użytkownik dopiszę pewną ciekawostkę na temat Swap Magica. Otóz jeśli ktoś posiada ps2 najnowszą to jest o numerze 900004 (ja dokładnie posiadam jeszcze z numerem 9C) to żeby odpalić Swap Magica nie potrzeba żadnych kluczy - blokad itp. Zastosowałem tylko mały papierek do blokady czujnika klapki i to wystarczy. Papierek proponuję zastosować tylko na tyle wystarczający aby czujnik nie wyskakiwał, a klapkę można było normalnie zamykać - wtedy gramy normalnie przy zamkniętej klapce - niczego nie uszkadzamy. Nie tracimy gwarancji, nie ma ryzyka uszkodzenia konsoli przez gwałtowne wkładanie kluczy (blokad) itp.
Miłego grania.
"Są tacy, którzy umieją tasować karty, ale nie umieją grać."

Awatar użytkownika
Witold
-#

Post autor: Witold »

http://www.youtube.com/watch?v=Y04RGZgj ... 2-2r-23-HM tutaj zamieszczam filmik, do jakich numerów m.in. może się przyczynić swamp magic. Dalej chcecie się kłócić, że chip nie jest najlepszą metodą przeróbki??

Awatar użytkownika
KoYoT
-#
Kontakt:

Post autor: KoYoT »

Kasa: 321 $

LOL :D

PSX SCPH-7502
PSX SCPH-5502/9002

PS2 SCPH-39001
PS2 SCPH-70002

ODPOWIEDZ