Otóż mam taki problem:
Wrzucam do konsoli zapasową kopię gry, lecz konsola jej nie czyta... Wychodzi napis o braku dysku, bądź wczytuje się bez końca i efektu. Płyty oczywiście działały normalnie, są w idealnym stanie. Konsolę przerobioną mam FreeMCBoot'em
A i dodam że gry oryginalne działają poprawnie.
Proszę o pomoc.
Nie czyta płyt.
Moderator: Moderatorzy
spolkaZOO, jakich nośników używasz? Czy konsola po włożeniu niedziałającej kopii wydaje takie "stukanie" ??
Jeśli tak to zapewne masz ten sam problem co ja. Ja też jeszcze przedwczoraj wypaliłem kilka gier na płytki SONY i chodziły ok, a już na następny dzień żadna nie chciała działać.
Zakup płytki Verbatim AZO (DVD-R), koniecznie DVD-R. Nie kupuj DVD+R, bo te żadko chodzą na PS2. Ja sam zacząłem używać płyt Verbatim AZO DVD-R, i tak wypalone gry działają bez żadnych problemów
Jeśli tak to zapewne masz ten sam problem co ja. Ja też jeszcze przedwczoraj wypaliłem kilka gier na płytki SONY i chodziły ok, a już na następny dzień żadna nie chciała działać.
Zakup płytki Verbatim AZO (DVD-R), koniecznie DVD-R. Nie kupuj DVD+R, bo te żadko chodzą na PS2. Ja sam zacząłem używać płyt Verbatim AZO DVD-R, i tak wypalone gry działają bez żadnych problemów

SCEE™
Nie miałem dość długo dostępu do internetu, więc nie miałem jak odpisać...
Z tych kopii zapasowych, jedna z gier wchodzi do menu i nic się dalej nie dzieję, a Call of Duty działa normalnie. Za to żadna inna nie wczytuje się...
Przegrywanie na nośniki Verbatim AZO (DVD-R) nic nie zmieniło.
Czy możliwe jest że FreeMacBOOT który jest na karcie uszkodził się?
Z tych kopii zapasowych, jedna z gier wchodzi do menu i nic się dalej nie dzieję, a Call of Duty działa normalnie. Za to żadna inna nie wczytuje się...
Przegrywanie na nośniki Verbatim AZO (DVD-R) nic nie zmieniło.
Czy możliwe jest że FreeMacBOOT który jest na karcie uszkodził się?