sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Bardzo potrzebna POMOC! Szukam gry!

recenzje, solucje, kody, oraz wszelka pomoc w tym zakresie

Moderator: Moderatorzy

alexkry
-#

Bardzo potrzebna POMOC! Szukam gry!

Post autor: alexkry »

Czesc. W 1998r tata kupil mi psx w ktorym w zestawie byly dwie plyty jedna czarna z demówkami typu crash banddicoot, descent, wipeout, die hard itp. i czzerwona z czarnymi małymi napisami pełna wersja wyścigów samochodowych. I właśnie tytułu tych wyscigow szukam. Pamietam, ze bylo tam wiele postaci, ktore nie byly zadnymi z bajek, a jeden z nich mial fioletowy pojazd troche przypominajacy pojazd dastardly z wacky races. Byl tam tez do wyboru wojskowy w a'la hammerze, ruda dziewczynka w różowym samochodziku, i blond laluś-cwaniak w czerwonym sportowym aucie i oczywiscie wiele innych ktorych nie pamietam. Gra byla bardzo podobna do micro machines, bo widok takze byl z gory, ale to nie do konca to. Pamietam ze w zaleznosci od planszy bohater zmienial pojazd. I tak np po wodzie plywalo sie motorowka, w kosmosie latalo sie malym statkiem kosmicznym, w kanionie jezdzilo sie normalnym autem, w powietrzu latalo sie sterowcem, a po sniegu smigalo sie na saniach. Z menu pamietam ze zeby zagrac trzeba bylo wybrac tryb grand prix, a litery menu byly zolte... wiecej nie pamietam, ale mam nadzieje ze napisalam na tyle jasno, ze ktokolwiek skojarzy o co mi chodzi :) dzieki wielkie!

Awatar użytkownika
Damianero1993
-#

Post autor: Damianero1993 »

Micro Maniacs może?

ODPOWIEDZ