Ja jeszcze playstation mam i se pykam w jakieś gierki z dzieciństwa i dzięki wam moge dalej w nie grać

Moderator: Moderatorzy

)
)

(nie pamiętam jaka część ale można było zbierać takie białe pająki , były jakoś ukryte i wtedy dostawało się biały kostium na jakiś czas. Mógłby ktoś  mi napisać na pw albo w temacie jaka to część ?)
 (nie pamiętam jaka część ale można było zbierać takie białe pająki , były jakoś ukryte i wtedy dostawało się biały kostium na jakiś czas. Mógłby ktoś  mi napisać na pw albo w temacie jaka to część ?)
 )
 ) )
)![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
 pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na
 pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na  !
!

![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)

![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif) ]. Po prostu większość znam z dzieciństwa kiedy w łapskach miałem jedynie demko.
 ]. Po prostu większość znam z dzieciństwa kiedy w łapskach miałem jedynie demko.
 Overboard! chociaż nie wiem, czy ktoś skojarzy taki tytuł. Sterowaliśmy małym statkiem i nic więcej nie pamiętam, mam obraz gry w głowie jednak nic więcej o niej powiedzieć nie potrafię. Fajnie, jakby udało mi się znaleźć gdzieś tą grę bo była ona całkiem niezła. Prócz tego kojarzę jakąś grę z piratami, też była taka bardziej kolorowa i chyba nawet miała elementy gier logicznych. Także chodzona bijatyka, w której mieliśmy do wyboru 3 postacie na kartach, miała chyba dwie części ale tytułu również nie pamiętam ^^
 Overboard! chociaż nie wiem, czy ktoś skojarzy taki tytuł. Sterowaliśmy małym statkiem i nic więcej nie pamiętam, mam obraz gry w głowie jednak nic więcej o niej powiedzieć nie potrafię. Fajnie, jakby udało mi się znaleźć gdzieś tą grę bo była ona całkiem niezła. Prócz tego kojarzę jakąś grę z piratami, też była taka bardziej kolorowa i chyba nawet miała elementy gier logicznych. Także chodzona bijatyka, w której mieliśmy do wyboru 3 postacie na kartach, miała chyba dwie części ale tytułu również nie pamiętam ^^ 
  Contra, Micro Machines etc...
  Contra, Micro Machines etc... Wtedy człowiek przyzwyczajony do NESowych gier robił lol
  Wtedy człowiek przyzwyczajony do NESowych gier robił lol  
  Narazie Theme Hospital i inne
  Narazie Theme Hospital i inne