sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Pricerman Okazje na Playstation

Dragon Ball-Final Bout

tutaj możecie szukać wszelkiego rodzaju pomocy której nie znajdziecie w innych działach

Moderator: Moderatorzy

Marqess
-#

Dragon Ball-Final Bout

Post autor: Marqess »

Witam, duzo gram w DB, sciagnalem go i mam w v. portugalskiej, i nie wiem jak to zapisac. Ale mogl by mi ktos z Was napisac jak dla idioty krok po kroku bym zrozumial :D Bo wujek google chyba sie obrazil :D
z gory dzieki

Awatar użytkownika
Zohan
-#
Kontakt:

Post autor: Zohan »

Czyli, że nie rozumiesz portugalskiego :P
Czego ty sie w szkole uczysz? :D
Miałem tą grę dawno temu, nie pamiętam które bloczki to się brało.
Proponuję na GG dodać do listy słownik (nr GG: 2705) i tłumaczyć sobie z Polskiego na Hiszpański (to podobne języki) takie wyrazy jak opcje, zapisz/wczytaj grę, oraz na odwrót - z Hiszpańskiego na Polski
Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na Obrazek pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na Obrazek!

Marqess
-#

No nie ma takiego w slowniku, i ciagle od nowa musze grac ;/

Awatar użytkownika
Zohan
-#
Kontakt:

Post autor: Zohan »

O z tego co pamiętam postacie w arcade się nie zapisują :P
Tylko ten tryb co się gra swoim ziomkiem i rozwala szereg wojowników, najpierw czterech słabszych, potem czterech mocniejszych, 5 jeszcze mocniejszych i tak dalej aż na końcu masz GokuSSJ4 co ma z 12 pasków życia :D
Ja bym ci radził ściągnąć od nowa tego dragonballa, w języku angielskim
Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na Obrazek pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na Obrazek!

Marqess
-#

No wlasnie sie rozgladam :D Szukam, dzieki wielkie ;)
Temat do zamkniecia:)

Zablokowany