sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Pricerman Okazje na Playstation

poszukuje gry na psx!

tutaj możecie szukać wszelkiego rodzaju pomocy której nie znajdziecie w innych działach

Moderator: Moderatorzy

Andano
-#

poszukuje gry na psx!

Post autor: Andano »

Prosze pomóżcie!Dobrych kilka lat temu grałem w gre , według mnie jedną z najlepszych. Rozpoczynała sie ona od misji wktórej jesteś komandosem wyskakójesz z spadochronu, w jakimś klimacie zimowym. gra była bardzo opszerna , w zależności od misji kierowało sie róznymi postaciami( chyba 3 ).Widok kamery z punktu widzenia trzeciej osoby. Doskonale pamiętam zakończenie wktórym należało zabić przyjaciela który okazał się wrogiem.JEŚLI KTOŚ MÓGBY MI PODAĆ TYTÓŁ TEJ GRY Z GÓRY DZIĘKUJE!!!

Awatar użytkownika
Quake96
-#
Kontakt:

Post autor: Quake96 »

Popatrz w serii Syphon Filter, bo pamiętam, że jakaś część zaczynała się skokiem ze spadochronu w klimacie zimowym ;)

na 99% jest to któraś część Syphon Filter
SCEE™

Fire100ne
-#

Post autor: Fire100ne »

Pasuje mi do twojego opisu 007 Tomorrow Never Dies, ale tu się steruje raczej postacią 007 tylko(jestem w trzeciej misji dopiero, więc raczej).

Awatar użytkownika
Quake96
-#
Kontakt:

Fire100ne, ale zauważ, że Andano, napisał, że GRA zaczyna się od misji w klimacie Zimowym, a taką właśnie misją (w klimaci zimowym spadamy na spadochronie wraz z jednym czy 2 osobami) zaczyna się podajże Syphon Filter 2, lub któraś z tych części. Ale na 100% jest to jakiś syphon filter ;)
SCEE™

Awatar użytkownika
Hudy
-#
Kontakt:

Post autor: Hudy »

heheh James Bond.

Mission Impossible ?

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

Post autor: michael69 »

Mission Impossible zaczyna się w zimie ale podpływają motorówką....

syphon filter 2 zaczyna się w zimie od skoku spadochronowego Logana w górach....
Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.

Awatar użytkownika
Quake96
-#
Kontakt:

michael69, o właśnie. Syphon Filter 2, to na bank ta gra ;)
SCEE™

ODPOWIEDZ