sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Problem z PSone (przerobiona) Gry raz działają raz

pomoc i wszystko co dotyczy konsoli PSX, emulatorów, programów itp.

Moderator: Moderatorzy

hazor90
-#

Post autor: hazor90 »

Tylko, że kiedyś się cięły ;P A zresztą to nie ma różnicy czy to oryginał czy pirat, ten sam nośnik. :) Jakby laser był słaby to by nawet oryginały się przycinały.

Widzę, że Quake96 znasz się na temacie PSX i mam do Ciebie pytanie. Jak nagrywasz gry na PSX? Alkoholem czy innym wynalazkiem?

Awatar użytkownika
Quake96
-#
Kontakt:

Post autor: Quake96 »

Różnica między oryginałem a kopią jest wieeeelka jak Grand Canyon. Płyty PSX były tak tłoczone, że nawet mocno zarysowane były odczytywane bez problemu.

Gry nagrywałem Alcoholem (jak najniższa prędkość. U mnie akurat 10x), z Profilem PlayStation.
SCEE™

Awatar użytkownika
McMarycha
-#

Post autor: McMarycha »

Quake ja też nagrywam alkoholem 120 % ale z prędkością 4, masz tylko 10 ? masz ss ?

hazor90
-#

Nie mam Verbatimów Azo, mogą być Sony?

Awatar użytkownika
Ostry96
-#

Post autor: Ostry96 »

Sony, TDK dobre.

lysq92
-#

Post autor: lysq92 »

Ogólnie to bardzo dziękuję za odpowiedzi.;) Pomogliście mi. teraz pozostaje mi tylko posprawdzać po kolei to co pisaliście;) Tak nawiązując do gier to ściagacie tylko iso czy nie ma różnicy w formacie i każdą grę z tego forum można pobrać i nagrać?(czy będą działać..)

P.S. Nie odzywałem się bo byłem na wyjeździe. pozdrawiam:)

xzer0

Post autor: xzer0 »

Zalecane jest bin, cue (podobno najlepiej działa). Ale ja nagrywam co jest.

lysq92
-#

Post autor: lysq92 »

a Mam jeszcze jedno pytanie. rozkrecilem konsole. I LUTY niby są ok. ale wiecie . nie znam sie zbytnio wiec nie wiem jak to powinno wyglądać. mogibyście mi to jakoś pokazac? albo wyjaśnic?

EDIT:
chyba do jednak bedzie wina tego chip'u. czas wymienic na nowy;)dzieki pozdrawiam.

§ 7. zakaz pisania postów jeden pod drugim gdy czas dodawania kolejnych treści jest krotszy niż 24h (istnieje odstępstwo od tej zasady tylko w wyjątkowych,pilnych sytuacjach lub gdy jest potrzeba dodania oddzielnie linków do gier)
Ostatnio zmieniony czw 19 sty, 2012 19:14 przez lysq92, łącznie zmieniany 1 raz.

hazor90
-#

U mnie chyba niestety to samo, zapewne wina mikrokontrolera...

ODPOWIEDZ