Tylko, że kiedyś się cięły ;P A zresztą to nie ma różnicy czy to oryginał czy pirat, ten sam nośnik. Jakby laser był słaby to by nawet oryginały się przycinały.
Widzę, że Quake96 znasz się na temacie PSX i mam do Ciebie pytanie. Jak nagrywasz gry na PSX? Alkoholem czy innym wynalazkiem?
Różnica między oryginałem a kopią jest wieeeelka jak Grand Canyon. Płyty PSX były tak tłoczone, że nawet mocno zarysowane były odczytywane bez problemu.
Gry nagrywałem Alcoholem (jak najniższa prędkość. U mnie akurat 10x), z Profilem PlayStation.
Ogólnie to bardzo dziękuję za odpowiedzi. Pomogliście mi. teraz pozostaje mi tylko posprawdzać po kolei to co pisaliście;) Tak nawiązując do gier to ściagacie tylko iso czy nie ma różnicy w formacie i każdą grę z tego forum można pobrać i nagrać?(czy będą działać..)
P.S. Nie odzywałem się bo byłem na wyjeździe. pozdrawiam:)
a Mam jeszcze jedno pytanie. rozkrecilem konsole. I LUTY niby są ok. ale wiecie . nie znam sie zbytnio wiec nie wiem jak to powinno wyglądać. mogibyście mi to jakoś pokazac? albo wyjaśnic?
EDIT:
chyba do jednak bedzie wina tego chip'u. czas wymienic na nowy;)dzieki pozdrawiam. § 7. zakaz pisania postów jeden pod drugim gdy czas dodawania kolejnych treści jest krotszy niż 24h (istnieje odstępstwo od tej zasady tylko w wyjątkowych,pilnych sytuacjach lub gdy jest potrzeba dodania oddzielnie linków do gier)
Ostatnio zmieniony czw 19 sty, 2012 19:14 przez lysq92, łącznie zmieniany 1 raz.