sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

LMA Manager 2001

pomoc i wszystko co dotyczy konsoli PSX, emulatorów, programów itp.

Moderator: Moderatorzy

damiano8746
-#

LMA Manager 2001

Post autor: damiano8746 »

A więc tak...
Ściągnąłem sobie grę LMA Manager 2001. Poniżej podaje skąd:
http://www.swiatpsx.pl/viewtopic.php?t=1510
Rozpakowałem grę w 7-zip. Po rozpakowaniu gra obraz plyty zajmuje 524 MB. Jako że obraz jest zapisany w bin.data skonwertowałem go poprzez COSI. Wszystko ładnie, pięknie zostało zrobione. Dalej poprzez cuemakera utworzyłem plik cue. No to teraz pozostało mi tylko poprzez DAEMONA zamontowac obraz płytki. Montuje obraz płyty i... oczywiście Daemon nie czyta płyty :!: :zly: o co tutaj chodzi :?: To już nie jest pierwszy raz jak mam taki problem.

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

Post autor: michael69 »

zainstaluj alkohol120, przestaniesz mieć kłopoty ;)
Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.

damiano8746
-#

dalej nie czyta obrazu płyty... mało tego jak proboje recznie odpalic z tego napedu lub otworzyc obraz plyty pojawia się komunikat "system windows nie moze czytac z tego typu dysku. dysk moze byc uszkodzony lub uzywa formatu niezgodnego z systemem windows... super :-/

Awatar użytkownika
LukasTe
-#
Kontakt:

Post autor: LukasTe »

UltraISO i konwertuj na inny format..

damiano8746
-#

robilem to, tez nie dziala

rusek-1
-#

Post autor: rusek-1 »

Witam,
ja mam ten sam problem, wypalilem plytke niby wszystko ok ale nie chce trybic, czy ma ktos moze inny obraz LMA 2001?? Ta giera jest na tylko wypasiona ze musze ja miec. Bylbym bardzo wdzieczny za wstawke.

ODPOWIEDZ