sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

STRASZNIE POSZUKUJE GRY do ps1

jesli szukasz jakiejś gry bądź link na stronie nie działa to pisz tutaj, to samo tyczy się emulatorów i wszystkiego innego

Moderator: Moderatorzy

bere
-#

STRASZNIE POSZUKUJE GRY do ps1

Post autor: bere »

Jedynie, co mogę dać to opis.

Chodziło się takim ludkiem z mieczem na potwory do takich lochów , pamiętam że były 4 ściany i bramy zostały zamykane i nie dało się nawet z stamtąd uciec dopóki się ich nie zabiło. Wychodziło się na powierzchnie, naprawiało się bronie itp. (nie mylić z diablo)
Zapisać, można było za pieniądze to pamiętam za często się nie sevwowało. Tak mi się podobała ta gra, że chciałbym ją odnaleźć. POMÓŻCIE
Grafika była dobra nawet bardzo jak na czasy PSX.
...< były labirynty jak dobrze pamiętam, wchodziło się do jakiegoś kwadratu, bramy się zamykały i lało się jakieś potwory.Przejrzałem te gry i nie widzę jej żeby była, może ktoś kojarzy to pomoże Ci ją odnaleźć ! Wielka Prośba.
Nie była to zadna 2d

Im niżej się schodziło tym trudniejsze potwory były !
Pamiętam, że na początku były jako potwory jakieś takie jakby gluty, taka plama pełzająca , nietoperze.

Awatar użytkownika
PUFFI42
-#

Post autor: PUFFI42 »

chodzi ci medevil? bo więcej takich gier nie kojarzę ;-)

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

Post autor: michael69 »

HM... może Deathtrap Dungeon tutaj masz screeny :arrow: http://uk.media.psx.ign.com/media/002/0 ... mgs_1.html na dalszych stronach jest w głównej roli CHAINDOG gdyż gra oferuje dwie postaci: CHAINDOG lub CZERWONY LOTOS

tu masz solucję :arrow: -> http://swiatpsx.pl/deathtrap-dungeon-vt ... ap+dungeon

jak to nie ta gra, to i tak warto nią się zainteresować ;)
Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.

Awatar użytkownika
Lee2
-#
Kontakt:

Post autor: Lee2 »

Również myślę że ta gra to medievil. Opisana scena pasuje chyba do misji z więzienia gdzie należało zdobyć smocze oko(czy coś w tym stylu) ale najpierw w każdym poziomie zamykały sie się bramy i dzwi i wpadała tona nieumarłych ;-)
89% graczy uważa, że najważniejsza jest grafika.Jeżeli należysz do tych 11%, wlep to do podpisu

bere
-#

Post autor: bere »

Nie, nie , nie. Chodzi o to, że jedynie gdzie był awantury to właśnie takie jak opisywałem, w komnacie czy czymś podobnym, bramy się zamykały. Najwyrażniej nieliczni grali we wszystkie gry, aj no szkoda a tak chciałem w nią pograć.

ODPOWIEDZ