[Prośba] Final Fantasy 8 PL
Moderator: Moderatorzy
[Prośba] Final Fantasy 8 PL
Proszę o linka do FF 8 PL pobierałem z różnych źródeł ale niestety obrazy są uszkodzone. Może ktoś ma gotowy obraz ze spolszczeniem.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
No normalnie nie działa. W jednej paczce było iso które przekonwertowałem na bin/cue nagrałem jak resztę swoich gier. Po załadowaniu do konsoli pokazało się logo PS, znikło i dalej czarny ekran.
W innej paczce był sam bin. Dorobiłem do niego cue. nagrałem i to samo.
Więc nie działa. A pliki pobrałem kilka razy żeby się upewnić, że nie są uszkodzone.
W innej paczce był sam bin. Dorobiłem do niego cue. nagrałem i to samo.
Więc nie działa. A pliki pobrałem kilka razy żeby się upewnić, że nie są uszkodzone.
[quote="LISTI"]Poszukam i jutro wrzucę, bo dziś już mogę nie znaleźć czasu.
//EDIT
Pobrałem w wersji NTSC, lecz po nałożeniu łatki ePSXe nie czyta gry. Jeśli chcecie, to mogę wrzucić sam Dysk 1, jeśli Wam zadziała, to dorzucę następne.[/quote
Ale po polsku ? Ja próbowałem na emulatorze i na psx'ie ale bez skutku. Widocznie te spolszczenie to jakiś wielki fejk.
//EDIT
Pobrałem w wersji NTSC, lecz po nałożeniu łatki ePSXe nie czyta gry. Jeśli chcecie, to mogę wrzucić sam Dysk 1, jeśli Wam zadziała, to dorzucę następne.[/quote
Ale po polsku ? Ja próbowałem na emulatorze i na psx'ie ale bez skutku. Widocznie te spolszczenie to jakiś wielki fejk.
Ehh. Wypadałoby po przeczytaniu łatki przeczytać README. No ale jeśli już tego nie zrobiliście to wytłumaczę. Łatka to nie fejk, a pełnoprawne spolszczenie kinowe. Według mnie bezbłędne. A nakłada się je jeśli chce się płytę wypalić. Jeśli nie, to ePSXe posiada opcję wczytywania patchy PPF.
UWAGA ŁATKA JEST POD WERSJĘ PAL!
UWAGA ŁATKA JEST POD WERSJĘ PAL!
hasło do moich uploadów: 1234