Witajcie . Szukam gry wyścigowej na psx a mianowicie... Chodzi o grę wyścigową. To nie były zwykłe wyscigi... Jeździło się bodajże czymś w stylu samochodów radio control(na pilot). Pamiętam jedną rundę... Jechało się w deszczu i w pewnym momencie było cos w stylu sprężyny. Już tłumacze o co chodzi. Była wtedy zwężona trasa. Skręcało się w prawo, jechało się przez chwile do góry nogami. Kręciło się cos w stylu kółek. Było kilka takich obrotów. Sory za tak mało szczegółów, ale miałem wtedy chyba 5 lat
Z góry dzieki.
Nie. To nie to. Może źle napisałem... To nie były samochodziki RC, tylko... Jakby to... To też nie były zwykłe samochody.. Nie wiem jak to napisac.. Przypomniałem sobie również, że w menu była opcja "losowego wyscigu". Juz tłumacze o co chodzi. Wybierało się tą opcję, ona ustalała Ci trasę i pojazd którym jedziesz...
Co do tej sprężyny to, jest jeden taki etap w Rollcage Stage II w deszczu, wąski i na wzór sprężyny. Etap można obejrzeć TU w wersji na PSX'a lub TU w lepszej jakości video, ale na Pc(w wersji na PC widoczny deszcz).