Gry można kupić tanio lub drożej, lepsze lub gorsze. W skupmy się (narazie) na strzelaninkach. Posiadam dwie i mi się podobają.
Turok

Turok to tytułowy bohater. Fajna gra, po katastrofie statku kosmicznego załoga spada na pewną planetę, w której żyją dinozaury i jakieś ziomki, które cię niestety nie lubią. Z początku przemieszczamy się z jednym członkiem załogi, szybko ginie, ale 10 minut później spotykamy drugiego, po ~3h (?) drugiego i następnym 30minut resztę załogi. Mamy do wyboru wiele broni, standardowo nóż, łuk i inne bronie, które sobie znajdujemy, np SMG, shotguny itp. Można trzymać dwie bronie na raz (lecz nie wszystkie rodzaje). Koniec gadania

Cena: na Allegro 50zł - 100zł (w najgorszym wypadku), a gra świetna.
Resistance: Fall of Man

Po Polsku: Opór: Upadek ludzkości
Gra opowiadająca o ataku kosmitów na Ziemię, przejęli począwszy od Rosji (lub Alaski) całą Rosję, później całą Europę (jest na mapie Polska

Cena: na Allegro 40zł - 60zł. Tanie, a dobre
Resistance 2

Wprawdzie nie wiem co w tym jest, nie mam tej gry, ale wiadomo - kontynuacja pierwszej części. Wciągniesz się w pierwszą, wciągniesz się w to.
Cena na Allegro: 50zł - 70zł Też tanio!
Teraz coś innego,
Tekken 6

Powiem krótko: obowiązek posiadacza PS3

Nic nie trzeba tłumaczyć, poprostu najnowsza część najlepszej na świecie bijatyki

Dodam że mamy do wyboru w zwykłej grze 40 postaci, przy farcie nawet więcej

Cena na Allegro: ~120zł - 200zł + możliwość kupienia zestawu gracza: 400zł - 600zł. Drożej, ale czy nie warto?
Jeżeli chcemy bardziej zawojować -
Assassin's Creed II

Polecam również pierwszą część
Chyba każdy wie o co chodzi, jakby Prince of Persia, lecz realistyczniejsze. Dostępne również już w polskiej wersji!
Cena Allegro - ~130zł przy farcie - 240zł przy chorym sprzedawcy
Chyba starczy na chwilę obecną, w razie czego robie Edit.
Ceny Allegro patrzone z ofert "Kup Teraz" "Nowe"