sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

PsP Czy Komputer

wszystko o wszystkim, odpoczynek

Moderator: Moderatorzy

To co wybieracie ?

PSP
8
62%
Komputer (naprawa)
5
38%

Liczba głosów: 13

akawaren
-#

PsP Czy Komputer

Post autor: akawaren »

Witam może to mój nie pierwszy post, ale pierwszy Temat.

Co według Was będzie (Lepsze) :

-PsP Nówka z kartą pamięci 2/4 GB (lub poradzcie lepszą)Oczywiscie przerobiona konsola!!!

-Czy Naprawa komputera (kupno płyty głównej i procka ok. 1000zł)

Obecnie gram na brata komputerze. Geforce 9400GT i 2 rdzenie (Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7300 @ 2.66GHz (2 CPUs), ~2.7GHz)

Ps.Gdyby z złym dziale proszę nie usuwać tylko przeniesć. z Góry dziękuje za opinie! ;-) [/i]

Osobiscie wole PsP, ale interesuje mnie wasze zdanie.

Awatar użytkownika
Witold
-#

Post autor: Witold »

Tiaaa. A co będzie lepsze: Pizza czy 2 hamburgery?

My nie wiemy co lubisz, ile czasu spędzasz w domu itp.

Komputera nie opłaca się naprawiac, lepiej sprzedaj go na części, i Ci się dołoży do gier na psp, albo jakiś fajny pokrowiec. Skoro konsola przerobiona, to karta 4 GB to za mało. 8 GB styknie (kupuj tylko SanDisk Gaming, kolor przeźroczysto-zielony) a najlepiej adapter photofast oraz 2 karty microSDHC po 16gb jedna, co daje nam 32 GB na gry, filmy, muzykę...

akawaren
-#

Może i jestem 'kidem' (14lat) ale w psp mogłbym zawsze pograć i wszędzie a na kompie tylko w domku!

:-| moi znajomi maja psp to moglibyśmy pograc przez wlan

W Tygodniu od pon-piątku tylko po 4-5 godzin na kompie mógł bym grać a na psp W szkole itp ;D

Awatar użytkownika
snakeshake
-#
Kontakt:

Post autor: snakeshake »

Ja też mam 14 lat i co z tego ;P jak bardziej korzystne dla ciebie jest psp to kupuj :)
Obrazek

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

Post autor: ExGamer »

Zależy czego oczekujesz, jęsli masz zamiar pracować na kompie (chodzi mi o zadanka domowe- w końcu zaczęła się szkoła) to napraw kompa, ale jęsli masz zamiar grać i ogłlądać filmy tylko kup PSP. Skoro brat ma kompa, w razie potrzeby mógłbyś skorzystać z jego, więc kupuj PSP.
hasło do moich uploadów: 1234

Awatar użytkownika
Zohan
-#
Kontakt:

Post autor: Zohan »

Podaj parametry komputera, części jakie masz te stare i które chcesz kupić. Być może opłaca się jeszcze dokupić do niego takie części, że komputer będzie miał dobre parametry. Bo jeżeli kupisz PSP to będziesz się bił z bratem o komputer i o PSP.
Uwież mi, wiem jak to jest z bratem. Nowy sprzęt RTV (PS2, PS3 itp) - młody nie dotykaj się bo zepsujesz :(
Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na Obrazek pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na Obrazek!

akawaren
-#

Powiem tak stary komp nie znam dokładnych parametrów, ale gta4 nfs-y all i mafia 2 na full grafice odpalają(na rozwalonym kompie) a na tym co teraz gram mafia2 na minimalnych się scina do pracy kompa mam dobrego. (powtarzam do pracy ;)) znajomi prawie wszyscy mają psp ;D

[ Dodano: Czw 02 Wrz, 2010 06:42 ]
Ale wiem to ze naprawa (nowe czesci tak ok. 1250zł)

Awatar użytkownika
Zohan
-#
Kontakt:

Post autor: Zohan »

akawaren, w takim razie kompa masz bombastycznego, ja bym na twoim miejscu go naprawił, bez PSP da się żyć. Jeżeli te gry co napisałeś naprawde chodzą ci na full, to ten komputer posłuży ci jeszcze minimum 1.5 roku bo prawdopodobnie wszystkie gry pójdą ci jeszcze na pełnej grafie, potem jeszcze ze 3 lata nie na pełnych itd... A PSP ogranicza swoje możliwości (jak PS2) jednak i tak to się klasyk zrobi

PS. Co ty kur** wiesz o starych komputerach?! Mój ma ponad 6 lat i na nim się Half-Life 2 ścina... NFS Carbon to max dla niego

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

Zohan, podpisuję się pod twoim postem. Taki komp to potężna maszyna i już lepiej go naprawić niż PSP kupić.

akawaren
-#

Może powiem jeszcze ze mam ps2 przeróbka xD

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

Podtrzymuje: kup komputer. :mrgreen: