Konkurs dla szarych użytkowników - pomoc
Moderator: Moderatorzy
Konkurs dla szarych użytkowników - pomoc
W najbliższych dniach chciałbym zorganizować konkurs dla szaraków w którym mogą wygrać vip'a. Tylko nie wiem jakie zadanie wyznaczyć. Na pewno nie uploadowanie gier. Od tego można wygrać uploadera i uplinkera. Chciałbym aby szaraki stali się bardziej aktywni. Pomóżcie wymyślić jakieś zadanie. Proponuję coś takiego - napisz jak najwięcej postów do (termin). Jeśli macie dużo forumowych dolców możecie przeznaczyć je na nagrody. Mogę ufundować 1 vip'a (7 500$). Im więcej nagród tym większy konkurs. Co wy na to?
Z tym pisaniem postów na czas to różnie bywa byłem raz aktywny na jednym forum i ludzie pisali wszystko nawet największe pierdoły więc to raczej zaśmieciło forum niż pomogło je rozbudować. Chyba że będą jakieś określone zasady to może będzie inaczej.
Pomogłem daj +
Polecana strona:
--> https://facebook.com/DobryNaciag <--
PlayStation SCPH-7002
PlayStation 3 320GB
PlayStation Portable 3004 6.60 PRO-B10.fix1
Polecana strona:
--> https://facebook.com/DobryNaciag <--
PlayStation SCPH-7002
PlayStation 3 320GB
PlayStation Portable 3004 6.60 PRO-B10.fix1
- OldShatterhand
Najlepiej by było z tą pomocą chyba. Bo z tymi postami to zaczną spamować.
Tylko niewiem w jakim terminie bo to też różnie bywa jak ktoś pisze, że ma problem.
Fajny konkurs by był taki:
Powiedzmy w CTR i kto by miał najszybszy czas na jakiejś planszy. Udowadniane by było poprzez zrobienie zdjęcia oczywiście.
Tylko niewiem w jakim terminie bo to też różnie bywa jak ktoś pisze, że ma problem.
Fajny konkurs by był taki:
Powiedzmy w CTR i kto by miał najszybszy czas na jakiejś planszy. Udowadniane by było poprzez zrobienie zdjęcia oczywiście.
Ocalić od zapomnienia PSX
Sam konkurs fajny, tylko czy VIP na forum jest aż tak tym "szaraczkom" potrzebne. bo jakby nie patrzeć to VIP Strefa niczym nie zaskakuje i jakoś nic z niej nie jest w stanie przekonać do zdobycia VIPa. Ja bym wolał konkurs z nagrodami. Nawet jakimiś drobiazgami, ale to myślę przyciągnęłoby więcej szaraków to tworzenia społeczności. Niemniej kibicuję projektowi i ciekawi mnie jak to rozwiążecie.
hasło do moich uploadów: 1234
- OldShatterhand
z tym CTR to tylko taki przykład. Równie dobrze może być inna gra, w której będzie liczyła się największa ilość punktów czy najmniejszy czas. Albo nawet cały turniej by się zrobiło. Każdego dnia inna plansza. I punktacja za 1 miejsce, 2 miejsce i 3 miejsce itd. by się sumowała i wygrywa ktoś z najlepszym końcowym wynikiem.
Ocalić od zapomnienia PSX
Konkurs, raz na jakiś czas przydałby się forum, chociażby dla rozerwania/zabawy. Ja ze swojej strony proponuję konkurs na tle twórczym. Tematyka, oczywiście "growa" np. prace rysunkowe (postać z gry, znane sceny z gier) lub jakieś ciekawe opowiadanie np. "JA w świecie gier", "Ja jako..." (Bóg wojny
). Drodzy użytkownicy, pokażcie, że potraficie nie tylko świetnie grać, ale również tworzyć
Powodzenia!

- OldShatterhand
Pomysł całkiem całkiem. Myślę że to raczej do poważniejszego konkursu. Nie wiem jakie będzie zainteresowanie wśród szarych i dysponuję tylko 1 vip'em. Rundka w GT czy CTR na pewno byłaby mniej wymagająca i zebrała by przynajmniej parę osób. Mi by się nie chciało czegoś namalować (nie umiem rysować i unikam tego), ale na pewno bym coś napisał.
- OldShatterhand