Co to jest FMCB? Czytałem, że jak to się ma to wystarczy wyjąć kartę pamięci i działa?)
Podwójny reset? (czy to nie powoduje jakichś skutków ubocznych?)
Czy na karcie PS2 da się zapisać save'y z gier PSX?
Czy już nigdy nie pogram w Tekkena 3?

Moderator: Moderatorzy
Konsola z mod-chipem nie czyta kopi z psx kurde to ja mam kosmiczną technologię bo mi czytamatixzoim pisze:Mam jedno pytanie gry są oryginalne?? te z PSX. Jeżeli nie oryginały to się pożegnaj bo konsola z mod-chipem i tak nie z czyta kopii z PSX więc nara grami... chociaż... konsola ma porty USB to zgraj gry na pendrive ( jakoś tak ) i powinny ruszyć.
Fakt zależy od chipa ja dziś z nudów nagrałem sobie ściągnięta z neta grę wypaliłem na cd i odpaliłem na moim ps2 chodzi idealnie...matixzoim pisze:Słuchaj wiem co mówię oryginalną grę wczyta bo PS2 ma wsteczną kompatybilność ja mówię o KOPII kolega miał PS2 i jak właczał kopie z PSX to nie wczytywało cały czas ekran z napisem aby włożyć poprawny dysk playstation! Ale jeszcze to zależy od mod-chipa jaki masz. Większość nie czyta kopiowanych z PSX bo po prostu twórcy nie myśleli o tym jak tworzyli
Mi działają wszystkie gry z PSX, przeróbke robiłem niecały rok temumatixzoim pisze:Słuchaj wiem co mówię oryginalną grę wczyta bo PS2 ma wsteczną kompatybilność ja mówię o KOPII kolega miał PS2 i jak właczał kopie z PSX to nie wczytywało cały czas ekran z napisem aby włożyć poprawny dysk playstation! Ale jeszcze to zależy od mod-chipa jaki masz. Większość nie czyta kopiowanych z PSX bo po prostu twórcy nie myśleli o tym jak tworzyli