sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Pricerman Okazje na Playstation

Włączanie Ps One

PSX od strony technicznej, pomoc

Moderator: Moderatorzy

Vixuni
-#
Kontakt:

Włączanie Ps One

Post autor: Vixuni »

Witam mam mały problem ze swoim Ps one mianowicie włączam gre ściągnietą z forum wszystko ok pokazuje sie znaczek play station i msuze odczekac całkiem spory czas zanim gra się właczy czym to jest spowodowane? Niedawno zabrałem swojego ps do naprawy wymienili laser itp niestety nic to nie dało..

Awatar użytkownika
Zohan
-#
Kontakt:

Post autor: Zohan »

Moja rada jest taka: postaw konsole bokiem, tak jak PS2 (bede sie przy tym upierał do usr**ej śmierci :D), ponieważ KAŻDA konsola położona bokiem lepiej czyta płyty. A czym to może być spowodowane? Nie wiem. Możliwe że taką gre ściągnąłeś albo masz troche za stary model konsoli (ok SCPH-1004 ale ja tam nie wiem)
Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na Obrazek pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na Obrazek!

Vixuni
-#
Kontakt:

Post autor: Vixuni »

Ok dzięki nie trocherozruszałem nowy laser i już lepiej działa ( O wiele ^^) jeszcze raz thx

ODPOWIEDZ