sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

jak spolszczać gry na PSX

pomoc i wszystko co dotyczy konsoli PSX, emulatorów, programów itp.

Moderator: Moderatorzy

Haker5
-#

jak spolszczać gry na PSX

Post autor: Haker5 »

mam pytanie jak zrobić tak zwany rom hack czyli rozpakowanie i modyfikowanie gry na PSX chciałbym polonizować gry

Awatar użytkownika
LukasTe
-#
Kontakt:

Post autor: LukasTe »

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

Post autor: ExGamer »

LukasTe, sory że ja tak odkopuję stare tematy ale:

1. stronka którą podałeś to "Patchowanie gier na PSXa" czyli dodawanie własnych zmian do płyty / obrazu.

2. romhacking to edycja i modyfikacja plików a nie dodawanie zmian do płyt :P

3. Haker5, nie ma jakiegoś porządnego poradnika. Musisz sam do tego dojść. Ewentualnie zajrzyj na GPP tam coś znajdziesz

4. Haker5, nie jest to praca na chwilę. Jeśli chcesz coś zacząć, to wiedz że będziesz miał z tym mnóstwo problemów i pracy.

I to by bylo na tyle. :-P
hasło do moich uploadów: 1234

Awatar użytkownika
Lee2
-#
Kontakt:

Post autor: Lee2 »

Trzeba przyznać ExGamer że potrafisz zmotywować do pracy :-P
89% graczy uważa, że najważniejsza jest grafika.Jeżeli należysz do tych 11%, wlep to do podpisu

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

no wiem ze raczej zniechecam. Ale zajrzyj na GPP i zobacz ile tam jest niedokończonych projektów. uważam że takie coś jest poprostu nieprofesjonalne. Jesli coś zaczynam do dokończę, a jeśli nie mam zamiaru kończyć, to nie zaczynam. Proste, ale jakze wielu łudzi się że spolszczanie to tylko zmiana literek w pliku tekstowym... :D

Awatar użytkownika
Lee2
-#
Kontakt:

Post autor: Lee2 »

no niby masz rację ale jeśli ktoś jest tym zainteresowany i chce chociażby dla próby się w to zagłębić no to wypadałoby mu to i owo powiedzieć czy doradzić a nie zniechęcać ;-)
89% graczy uważa, że najważniejsza jest grafika.Jeżeli należysz do tych 11%, wlep to do podpisu

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

Zacznie i skończy na 4% tak?
Sory ale jak już powiedziałem, jak się czegoś podejmujesz to robisz wszystko do końca. a nie zostawiasz pracę w pewnym momencie. A jeśli haker chcesz spolszczac to zajmij sie zaczetymi tytułami. do niektórych już są tablice.

Awatar użytkownika
karollos
-#

Post autor: karollos »

też sorry za odkop,ale ja mam zwykły emulator pSX Inie wiem gdzie ściągnąć ten Patch PL :|.
Naruto jest bogiem,
Cs nałogiem,
Half-life podstawą,
a granie zabawą :D!

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

karollos, jaki patch PL? Do gry? Pobierz Ppf o matic nałóż łatke na obraz i gotowe. Możesz uruchamiać *iso.

ODPOWIEDZ