sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Problem z nagraniem

tutaj możecie szukać wszelkiego rodzaju pomocy której nie znajdziecie w innych działach

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
ksarone
-#
Kontakt:

Post autor: ksarone »

19kefir11 pisze:Nie wiem ja korzystam Z ESET NODA i nic mi nie wykrywa -,-
mam problem z tym deamonem ;/ a dokladniej nie wiem OCB z 3 pod punktem w tej instrukcji ! nie czaje tego

Awatar użytkownika
19kefir11
-#
Kontakt:

Post autor: 19kefir11 »

Tam gdzie zainstalowałeś DT kopiujesz patch i aktywujesz ;)

Awatar użytkownika
ksarone
-#
Kontakt:

19kefir11 pisze:Tam gdzie zainstalowałeś DT kopiujesz patch i aktywujesz ;)
ale ja go nie mogę otworzyć bo jak próbuję to mam komunikat '' System Windows nie może otworzyć tego pliku: ''

a w ogóle to jest ten plik : '' dtproAdv-key-L33VaN.4100218 '' ? podaj mi swoje gadu będzie łatwiej gadać ;D

Awatar użytkownika
19kefir11
-#
Kontakt:

Post autor: 19kefir11 »

Masz u mnie na profilu pisz śmiało ;)

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

Post autor: michael69 »

1. Jaką wielkość miał paczka /paczki razem - około/ przed rozpakowaniem
2. co mówi cdmage ?
3. konwertowanie na .ISO - nie najmądrzejszy pomysł
4. jesteś pewny że z grą jest coś nie tak ? kiedy czyściłeś oczko lasera ? - nie ważne że inne gry hulają normalnie.
Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.

Awatar użytkownika
ksarone
-#
Kontakt:

michael69 pisze:1. Jaką wielkość miał paczka /paczki razem - około/ przed rozpakowaniem
2. co mówi cdmage ?
3. konwertowanie na .ISO - nie najmądrzejszy pomysł
4. jesteś pewny że z grą jest coś nie tak ? kiedy czyściłeś oczko lasera ? - nie ważne że inne gry hulają normalnie.
1. wypaliłem wersję od Draksona który mi ją podesłał i jest czysta tzn brak błędnych sektorów
4. oczko lasera dziś przeczyściłem jakieś 30 minut temu wacikiem do uszu i lekko go zwilżyłem wodą po czym przedmuchałem laser !

tą wersję od Draksona nagrałem : w CloneCD prędkością 4x - to na pierwszym logo ( tym białym ) SONY się zawiesiło po czym wyskoczył napis '' Not insert Playstation Disc '' czy jakoś tak , potem w IMGburn na 12x też nie poszło i w CloneCD również na 12x i też nie poszła !

Ja już nie wiem co mam robić , 17 płyt poszło do kosza przez jedną grę ;/

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

no to jeszcze jedną płytę poświęć i zrób tak:

1.ściągnij anydvd - zainstaluj.- /zamontowaną płytę będzie "widział" system jako odbezpieczoną/
2.zamontuj obraz w wirtualnym napędzie ale tylko w alkoholu /on ściąga zabezpieczenia/ i daj opcję kopiuj - czyli z wirtuala na fizyczną stację.

jeżeli to nie pomoże to podam ci inne linki z bardzo dobrej strony - nie ważne najpierw zrób to co powyżej napisałem.

zakładam że ze sprzętem - konsolą wszystko ok.
Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.

Awatar użytkownika
ksarone
-#
Kontakt:

michael69 pisze:no to jeszcze jedną płytę poświęć i zrób tak:

1.ściągnij anydvd - zainstaluj.- /zamontowaną płytę będzie "widział" system jako odbezpieczoną/
2.zamontuj obraz w wirtualnym napędzie ale tylko w alkoholu /on ściąga zabezpieczenia/ i daj opcję kopiuj - czyli z wirtuala na fizyczną stację.

jeżeli to nie pomoże to podam ci inne linki z bardzo dobrej strony - nie ważne najpierw zrób to co powyżej napisałem.

zakładam że ze sprzętem - konsolą wszystko ok.
aa na jakiej prędkości mam nagrać ?

no tak, konsola czyta gry ale się zacinają a ja tak nie chcę aby się zacinały bo ma chodzić wszystko płynnie ;D

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

daj x8

a inne gry jak ci chodzą - chodzi tylko i wyłącznie o nagrywane

Awatar użytkownika
ksarone
-#
Kontakt:

michael69 pisze:daj x8

a inne gry jak ci chodzą - chodzi tylko i wyłącznie o nagrywane
Niektóre tak sobie ale nie za bardzo ! może dlatego , że też je kijowo nagrywałem albo ja po prostu nie umiem wypalać gier na PSX ! ;/

Nie czaje jak mam to zrobić !

1. ściągnąłem AnyDVD i zainstalowałem
2. zamontowałem w alkoholu w wirtualnym napędzie plik ccd na stacji 'L'
3. AnyDVD pokazuje mi , że jest zamontowany obraz !

więc teraz w alkoholu mam zaznaczyć plik ccd i kliknąć na kreator kopiowania i wybrać prędkość ?

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

w alkoholu gdy zamontujesz /jak napisałeś w "L"/ obraz z grą,

dajesz teraz "kreator kopiowania" i wskazujesz źródło jako stacja "L" a na końcu podajesz stację fizyczną /nie wiem jaką masz literkę"/ czyli jakbyś kopiował z płyty na płyty tylko że z tą różnicą że kopiujesz z wirtualnej na fizyczną.

Awatar użytkownika
ksarone
-#
Kontakt:

michael69 pisze:w alkoholu gdy zamontujesz /jak napisałeś w "L"/ obraz z grą,

dajesz teraz "kreator kopiowania" i wskazujesz źródło jako stacja "L" a na końcu podajesz stację fizyczną /nie wiem jaką masz literkę"/ czyli jakbyś kopiował z płyty na płyty tylko że z tą różnicą że kopiujesz z wirtualnej na fizyczną.
już wypalam i mam 85% :)

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

http://swiatpsx.pl/viewtopic.php?t=1723

trzy ostatnie screeny tylko na pierwszym z nich podajesz "L"

Awatar użytkownika
ksarone
-#
Kontakt:

michael69 pisze:http://swiatpsx.pl/viewtopic.php?t=1723

trzy ostatnie screeny tylko na pierwszym z nich podajesz "L"
no i lipa , na białym logo SONY się zatrzymuję i wyskakuję ' Please insert PLAYSTATION CD-ROM '

już nie mam pojęcia co się dzieję z tą grą i czemu tak się dzieję ;/ może dlatego , że ja mam konsole w PAL'u a gra jest w NTSC tzn jest przy pliku ccd literka ? ale to chyba nie ma nic do rzeczy ;D

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

nie nie ma do rzeczy, jedynie jeżeli masz zwykły kabel to gra będzie czarno-biała

co to za gra ?

ODPOWIEDZ