sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Nowy dział dla "nowych"

wszystko co dotyczy tego forum

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
McMarycha
-#

Nowy dział dla "nowych"

Post autor: McMarycha »

Witam Was ostatnio przebywając na forum o tematyce dotyczącej konsola Billa Gates'a
zauważyłem dość ciekawy dział pod nazwą "Dla Świeżaków". Pomyślałem czy nie wprowadzić takiego u nas, zważając na "nowych" lub nie doświadczonych użytkowników tego forum którzy ciągle tworzą podobne tematy bo nie chcą lub nie potrafią szukać. W pewnym stopniu pomogło by to w utrzymywaniu początku na forum. W takim dziale tematy mogły by tworzyć osoby nie posiadające 20-30 postów. A bardziej doświadczeni użytkownicy w czasie nudy pomagali by "nowym". Dział ten by tyczył się wszystkich konsol Sony a może i nawet innych firm.
Co sądzicie o takim pomyśle ?

Przykład tutaj
(w razie problemu proszę usunąć link)

Awatar użytkownika
markomen1
-#

Post autor: markomen1 »

Szczerze to pomysł nie jest zły no ale czy naprawdę nowy dział powinien być robiony a nie lepiej temat w dziale POMOC ?? bo jak ktoś ma zamiar coś pobrać od nas to zarejestruje się pobierze i tyle byśmy go widzieli a jeżeli komuś zależy by zostać dłużej to i poświęci troche czasu na ogarnięcie co i jak ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
McMarycha
-#

Ale wiesz co, jak ktoś wpada tutaj zeby cos sciagnąć to nie będzie się interesował forum, a jak ktoś będzie chciał to napisałby w takim właśnie temacie. Ewentualnie SB

Awatar użytkownika
Zohan
-#
Kontakt:

Post autor: Zohan »

Po co to? Zrobi się śmietnik, od takich rzeczy jest dział "Pomoc". Do tego ten dział jest uniwersalny, gdyż korzystają z niego i nowi, i stali użytkownicy.

Ich forum jest tak zrobione, że ten dział u nich jest konieczny, u nas nie.
Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na Obrazek pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na Obrazek!

Awatar użytkownika
Quake96
-#
Kontakt:

Post autor: Quake96 »

Zresztą szczerze mówiąc, to na ok. 50 nowych userów, tylko 1-2 to stali userzy, a reszta to pijawki. Więc nawet nie opłaca się tworzyć takiego działu. W razie co przecież zawsze ktoś jest na SB to można podpytać.
SCEE™

Awatar użytkownika
McMarycha
-#

No może i tak ale wkurza mnie jak co chwila powstają takie same tematy

Awatar użytkownika
Quake96
-#
Kontakt:

Bywa ;)
SCEE™

Awatar użytkownika
markomen1
-#

mcmarycha, nie płakuniaj dobrze będzie tak jest na każdym forum bywa ale dobrze że powstają tematy bo na tym to polega inaczej forum by w miejscu stało :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Quake96
-#
Kontakt:

markomen1 pisze:mcmarycha, nie płakuniaj dobrze będzie
hehehe Teraz to dowaliłeś. :D

Co do tematu, to już wyżej pisałem i dodam tylko, że takie tematy powstawały, powstają i powstawać będą. To nie uniknione jak spam, więc nie ma sensu zakładać kolejnego siedliska trolli i spamu.
SCEE™

Awatar użytkownika
McMarycha
-#

No moze i tak w sumie tamto forum jest mocno popularne a nasze już nie tak bardzo

Awatar użytkownika
markomen1
-#

mcmarycha, Jakie tamto forum ?? ciekaw jestem jak by co to linka na PW podrzuć :D
Obrazek

Awatar użytkownika
McMarycha
-#

Masz tam na górze w przykładzie

Awatar użytkownika
Quake96
-#
Kontakt:

mcmarycha pisze:No moze i tak w sumie tamto forum jest mocno popularne a nasze już nie tak bardzo
Jak to nie popularne? :) Jesteśmy jednym z lepszych forów o PSX/PS2 ;)

@markomen1 - Chodzi o forum do którego link dał MC, w pierwszym poście
SCEE™

Awatar użytkownika
McMarycha
-#

Ale zobacz, forum o konsolach sony jest duzo a jezeli chodzi o x'y to jest mniej i dlatego to które podałem jest bardziej popularne, np. w dziale dla swiezaków średnio ok w ciagu dnia jednocześnie 80osób przegląda jeden dział u nas nawet takich frekwencji nie ma

xzer0

Post autor: xzer0 »

Wg mnie niektórym użytkownikom nawet taki dział nie pomoże. Jest na to dużo dowodów. Pisanie w "downloadzie" gdzie pisze wyraźnie i na czerwono w dodatku "zakaz postów bez linków".

ODPOWIEDZ