Świat PSX Magazine - Nabór do Ekipy
Moderator: Moderatorzy
Świat PSX Magazine - Nabór do Ekipy
Witam. Stworzyłem osobny temat, aby uniknąć zamieszania w poprzednim. W tym temacie zgłaszamy swoją kandydaturę, do magazynu Świat PSX. Zgłoszenie powinno wyglądać dokładnie tak:
Nick - Stanowisko - Dostępność (czyli, jak często możesz pomagać)
A więc czas na mnie:
Quake96 - Redaktor Naczelny, Redaktor Poradników, Drobne sprawy (porównania itp) - Dostępny niemal codziennie w godzinach popołudniowych (choć nie zawsze)
Zapraszam do Ekipy!!
Nick - Stanowisko - Dostępność (czyli, jak często możesz pomagać)
A więc czas na mnie:
Quake96 - Redaktor Naczelny, Redaktor Poradników, Drobne sprawy (porównania itp) - Dostępny niemal codziennie w godzinach popołudniowych (choć nie zawsze)
Zapraszam do Ekipy!!
SCEE™
ExGamer- recenzent gier RPG, strategii i gier akcji, pomocnik w poradnikach technicznych, mogę pomóc w kwestii kodowania do HTMLa (o ile będzie to potrzebne), korektor. Zastrzegam - POMAGAM TYLKO JEŚLI TO JEST ZWIĄZANE Z PSXem.
Dostępność: codziennie popołudniami lub wieczorami. Czasami 1/2 dni przerwy.
Dostępność: codziennie popołudniami lub wieczorami. Czasami 1/2 dni przerwy.
hasło do moich uploadów: 1234
KoYoT - recenzent gierek przygodowych, wyścigowych na PSX, prawdziwych klasyków ( Gran Turismo, Crash, Spyro, CMR, NFS i takie inne
). Ewentualnie jeszcze grafik, lub projektant stron w magazynie ( ostrzegam, że to jednak należy do takich prostych umiejętności, dlatego ewentualnie ) 
Dostępność - pn. - nd. w godzinach popołudniowych (16,17 - 22)

Dostępność - pn. - nd. w godzinach popołudniowych (16,17 - 22)
Kasa: 321 $
LOL
PSX SCPH-7502
PSX SCPH-5502/9002
PS2 SCPH-39001
PS2 SCPH-70002
Kasa: 321 $
LOL

PSX SCPH-7502
PSX SCPH-5502/9002
PS2 SCPH-39001
PS2 SCPH-70002
LukasTe - patronat
Kwestie techniczne (grafika, składanie materiałów do formatu PDF).
Dodatkowo mogę redagować teksty, poprawiać błędy itd., doprowadzać do ostatecznego kształtu. Z własnego wkładu merytorycznego od czasu do czasu może uda się napisać jakiś tekst do działu PSP.
Nowe numery będą umieszczane w widocznym miejscu na forum.

Dodatkowo mogę redagować teksty, poprawiać błędy itd., doprowadzać do ostatecznego kształtu. Z własnego wkładu merytorycznego od czasu do czasu może uda się napisać jakiś tekst do działu PSP.
Nowe numery będą umieszczane w widocznym miejscu na forum.
- cloudstrifef
- Kontakt:
HeadShot - Oczywiście grafik, lubie to robić w wolnych chwilach więc takie działania robię bez najmniejszego problemu / znawca anime (Naruto czy Dragon Ball , pomoge zrecenzować daną gre o takim tytule i wgl ^,.,^) - Dostępność - Jestem obecny prawie cały dzień , jak nie na kompie to mobilnie
Wiadomo są częste wypady ale tak czy siak sporo czasu spędzam przed monitorem. 

[center]LISTI [/center]
[center]*Recenzent gier PSX/PS2
*Osoba porównująca gry PSX/PS2(np. FIFA i PES)
*Ponadto mogę zając sie kwestią "Humoru" w naszym E-Magu.[/center]
[center]Dostępnosc w wakacje w każdy dzien od rana do nocy. Wystarczy puszczenie sygnała bądź odezwanie się na gadu
. Podczas roku szkolnego od 16 do 22.[/center]
[center]*Recenzent gier PSX/PS2
*Osoba porównująca gry PSX/PS2(np. FIFA i PES)
*Ponadto mogę zając sie kwestią "Humoru" w naszym E-Magu.[/center]
[center]Dostępnosc w wakacje w każdy dzien od rana do nocy. Wystarczy puszczenie sygnała bądź odezwanie się na gadu

Reaktywacja gazetki..
Proszę o wpisanie się osób które wzięły jakiś udział ( pisanie recek itp.)
Osoby chętne do pomocy proszone są o uprzednie przygotowanie dokumentów (recek, porównań itp.) i wysłanie ich do mnie
EDIT:
Jako reaktywator chciałbym też być redaktorem, jeżeli Quake96 nie ma nic przeciwko.
Proszę o wpisanie się osób które wzięły jakiś udział ( pisanie recek itp.)
Osoby chętne do pomocy proszone są o uprzednie przygotowanie dokumentów (recek, porównań itp.) i wysłanie ich do mnie
EDIT:
Jako reaktywator chciałbym też być redaktorem, jeżeli Quake96 nie ma nic przeciwko.