markomen1, moim zdaniem art jest za krótki, aby był w takiej postaci w emagu. Ja bym go dodał jako ramkowy felieton z boku jakiegoś "większego tekstu".
PS błędy jakie znalazłem -
tekst powinien być wyjustowany,
w trzecim akapicie dwa razy z rzędu używasz sformułowania "naszego szaraczka" (to nie jest błąd, tylko źle wygląda),
w drugim akapicie nie odmieniasz "9 wrzesień" kiedy wcześniej już to robisz,
PSOne konsolą przenośną? Raczej możliwą do grania w podróży, ale przenośną bym jej nie nazwał, :p
sformułowanie "poszło w odstawkę pod względem produkcji" jest nielogiczne,
"Najlepiej sprzedającą się grą była Gran Turismo sprzedano 10,85 milionów sprzedanych egzemplarzy" - tyle tych sprzedaży, że hohohoho,
"Oczywiście każdy z nas pamięta o nieprzespanych nocach przed telewizorem więc ni zapominajcie
o naszym szaraczku i jeżeli mamy w domciu tą konsole to usiądźmy czasem przed telewizorem.
A więc miłego grania !!" - dwa razy użyłeś więc - myślę, że można by to zastąpić synonimem, oraz brakuje literki "e".
*PS. nie wiem czemu się upierasz przy obrazkach, kiedy są one przeskalowane w niewłaściwy sposób (pierwszy z PSXem jest ok, pozostałe 2 już nie), a poza tym sądzę, że dla składających magazyn nie będzie problemem wklejenie Twojego tekstu w taki sam sposób.
*PS2. przestudiowałem Twój artykuł, bo sądzę, że powinieneś go potraktować jako Pierwszą Część i w przyszłości rozwinąć.
Po prostu to jest za krótkie jak dla mnie.
Pozdrawiam