Nasze konsole oraz HC Room
Moderator: Moderatorzy
1.Playstation (uszkodzony, brak lasera, przestrojony).
2.PlayStation (uszkodzony, nie zmostkowana płyta główna, nieprzestrojony).
3.PSOne (sprawny, przestrojony).
4.PSone (sprawny, przestrojony).

2.PlayStation (uszkodzony, nie zmostkowana płyta główna, nieprzestrojony).
3.PSOne (sprawny, przestrojony).
4.PSone (sprawny, przestrojony).

Ostatnio zmieniony wt 01 maja, 2012 20:35 przez Rieju, łącznie zmieniany 2 razy.
Dreamcast Mod By McMarycha
Elo prezentuję Wam mojego modowanego makarona.
Nie wiem dlaczego ale zajęło mi to sporo czasu zapewne głównie z lenistwa, ale tyeraz mogę się rozkoszować moją pracą. Dreamcast za jakiś czas trafi na allegro więc jak ktoś byłby zainteresowany niech bacznie obserwuje na forum temat o sprzedażach

Mam nadzieję że się Wam podoba.
Komentujcie
Nie wiem dlaczego ale zajęło mi to sporo czasu zapewne głównie z lenistwa, ale tyeraz mogę się rozkoszować moją pracą. Dreamcast za jakiś czas trafi na allegro więc jak ktoś byłby zainteresowany niech bacznie obserwuje na forum temat o sprzedażach

Mam nadzieję że się Wam podoba.
Komentujcie

Konsola fajnie wygląda
tylko ten wycięty wzór nie za ładny
Gdyby był to wzór przypominający spiralę lub makaron to było nieźle 

Sega Mega Drive VA4
SNES
PSX SCPH-1002
PSX SCPH-7502
PS2 SCPH-70004
PS2 SCPH-50004, NA 80GB HDD
PSP 3003
PS TV
Gamecube
Wii 1TB
Xbox v1.0 300GB
Xbox 360 S 250GB
PS4 CUH-1216 500GB
SNES
PSX SCPH-1002
PSX SCPH-7502
PS2 SCPH-70004
PS2 SCPH-50004, NA 80GB HDD
PSP 3003
PS TV
Gamecube
Wii 1TB
Xbox v1.0 300GB
Xbox 360 S 250GB
PS4 CUH-1216 500GB
No żeby coś takiego zrobić to wiesz... za dużo roboty.
Ale otwór jest robiony na podobiznę tego znaczka http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... n_case.jpg
Tylko brakuje napisu i spirali
Ale otwór jest robiony na podobiznę tego znaczka http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... n_case.jpg
Tylko brakuje napisu i spirali

Witam, chciał bym zaprezentować mój najnowszy nabytek. Nowa Sony PSOne model: SCPH-102c oczywiście w europejskim systemie PAL, konsola przyjechała do mnie dzisiaj z Berlina.
Kupiłem ją na Allegro za śmieszne pieniądze w porównaniu do cen jakie szaleją na eBayach czy Amazonach...
Konsola była odpakowana przez sprzedającego tylko po to żeby sprawdzić czy wszystko działa, podłączony był tylko zasilacz reszta nie odpakowywana.
Życzę miłego oglądania
Filmik z unboxingu na YT: http://www.youtube.com/watch?v=MpwgOBYnMrs
Poniżej prezentuje zdjęcia mojego cacka, macie i delektujcie się
Pozdrawiam :

Kupiłem ją na Allegro za śmieszne pieniądze w porównaniu do cen jakie szaleją na eBayach czy Amazonach...
Konsola była odpakowana przez sprzedającego tylko po to żeby sprawdzić czy wszystko działa, podłączony był tylko zasilacz reszta nie odpakowywana.
Życzę miłego oglądania

Filmik z unboxingu na YT: http://www.youtube.com/watch?v=MpwgOBYnMrs
Poniżej prezentuje zdjęcia mojego cacka, macie i delektujcie się

Nie, nie chodziło mi o 24zł.
Kupiłem ją za słownie "dwieście czterdzieści dwa złote" razem z przesyłką.
Na przykład na eBay.co.uk obserwuje mniej więcej ceny PSOne od paru miesięcy regularnie, poniżej £100 na "KUP TERAZ" cena nie schodzi a często jest o wiele wyższa...
100 x ~5,27 = 527zł + ew. koszt wysyłki do Polski ok. £40 ( 40 x 5,27 =210zł ) 527 + 210 = ~730zł no to wg. Ciebie 242zł to nie okazja?... chyba że wg. Ciebie 242 a 730 to nie duża różnica.
Jak znasz kogoś w Polsce kto sprzeda mi NOWE PSOne nawet za 300zł + przesyłka to daj mi znać, z chęcią kupie jeszcze jedną.
Pozdrawiam
Kupiłem ją za słownie "dwieście czterdzieści dwa złote" razem z przesyłką.
Na przykład na eBay.co.uk obserwuje mniej więcej ceny PSOne od paru miesięcy regularnie, poniżej £100 na "KUP TERAZ" cena nie schodzi a często jest o wiele wyższa...
100 x ~5,27 = 527zł + ew. koszt wysyłki do Polski ok. £40 ( 40 x 5,27 =210zł ) 527 + 210 = ~730zł no to wg. Ciebie 242zł to nie okazja?... chyba że wg. Ciebie 242 a 730 to nie duża różnica.
Jak znasz kogoś w Polsce kto sprzeda mi NOWE PSOne nawet za 300zł + przesyłka to daj mi znać, z chęcią kupie jeszcze jedną.
Pozdrawiam
Nie no dzięki za sprostowanie, ale po prostu jedno słowo wykluczało drugie:
"Kupiłem ją na Allegro za śmieszne pieniądze w porównaniu do cen jakie szaleją na eBayach czy Amazonach..."
Śmieszne pieniądze nie równa się 242 zł
No ale jeśli to dla Ciebie to nic to proszę bardzo
Dzisiaj widziałem na bazarku "szaraka" bo był w takim prawie, że oliwkowatym kolorze 
"Kupiłem ją na Allegro za śmieszne pieniądze w porównaniu do cen jakie szaleją na eBayach czy Amazonach..."
Śmieszne pieniądze nie równa się 242 zł

Kasa: 321 $
LOL
PSX SCPH-7502
PSX SCPH-5502/9002
PS2 SCPH-39001
PS2 SCPH-70002
Kasa: 321 $
LOL

PSX SCPH-7502
PSX SCPH-5502/9002
PS2 SCPH-39001