Witam, posiadam dżojstik od ps3 na USB, ale jak podłączam go do pc.
To tylko na dżojstiku świecą się czerwone diody.
Ale pc go nie wykrywa. Jak miałem przejściówkę z pada od ps2 do pc.
To mi normalnie działał. Może żeby dżojstik od ps3 działał to trzeba mieć jakiś program?
jak podłaczyć dżojstik z ps3 do pc
Moderator: Moderatorzy
-
jak podłaczyć dżojstik z ps3 do pc
Moje wyposażenie:
Playstation 2 SCPH-7004 Modchip Matrix,Freemcboot
Psp 3004
Gamecube
Psp 3004
Gamecube
Próbowałeś tym programem? -> http://swiatpsx.pl/pad-z-ps3-do-pc-motionjoy-vt7451.htm
-
Spróbuję i dam znać.
EDIT:
Program który mi podałeś nie działał mi.
Ale pobrałem sobie odpowiedni sterownik i jakiś tam pliczek uruchamiam ten pliczek naciskam ten środkowy przycisk w dżojstiku, i wszystko jest ok.
§ 7. zakaz pisania postów jeden pod drugim gdy czas dodawania kolejnych treści jest krotszy niż 24h (istnieje odstępstwo od tej zasady tylko w wyjątkowych,pilnych sytuacjach lub gdy jest potrzeba dodania oddzielnie linków do gier)
EDIT:
Program który mi podałeś nie działał mi.
Ale pobrałem sobie odpowiedni sterownik i jakiś tam pliczek uruchamiam ten pliczek naciskam ten środkowy przycisk w dżojstiku, i wszystko jest ok.

§ 7. zakaz pisania postów jeden pod drugim gdy czas dodawania kolejnych treści jest krotszy niż 24h (istnieje odstępstwo od tej zasady tylko w wyjątkowych,pilnych sytuacjach lub gdy jest potrzeba dodania oddzielnie linków do gier)
Ostatnio zmieniony sob 10 lis, 2012 20:52 przez noorbert12345, łącznie zmieniany 1 raz.
Moje wyposażenie:
Psp 3004
Gamecube
Psp 3004
Gamecube