sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Płyta startowa do PS ONE

PSX od strony technicznej, pomoc

Moderator: Moderatorzy

Arkl1t3
-#

Post autor: Arkl1t3 »

oczywiscie masz racje ta płyta odpala kopie ale nie odpalisz kopi tej płyty na nieprzerobionej konsoli o to mi chodzi;) zeby cos takiego działało ta płyta musi byc oryginalna;) bo uzywasz jej po to zeby włączyc nagrana gre a jak chcesz odpalic ta płyte nagrana skoro twoja konsola nie czyta nagranych płyt? to sie mija z celem. nagrywanie kopii programu po to by odpalac kopie bo konsola sama z siebie nie czyta kopii bez przerobki? troche logiki:D to nie zadziała za nic. poszukaj na allegro tej płytki i kup oryginał. Wtedy bedzie działac
PS1: SCPH-5502+CHIP+Color Fix
PS2: SCPH-35003, SCPH-39004, SCPH-77003, SCPH-77004, FMCB

Awatar użytkownika
kerm
-#
Kontakt:

Post autor: kerm »

Ale tutaj nikt nie napisał że ta konsola nie jest przerobiona :D Z tego co pamiętam to na PSOne były takie chipy które nie ściągały blokady regionalnej i wtedy był potrzebny ten Import Player :) Kolego weź wypal IP 2.1 light Euro powinien zadziałać wypal go przez Alcohola 120% z prędkością 4x i z wybranym profilem PlayStation oczywiście i najlepiej na jakiejś markowej płycie CD na Sony, Verbatim (najlepiej Crystal AZO) czy TDK.
Pomogłem daj +

Polecana strona:
--> https://facebook.com/DobryNaciag <--
PlayStation SCPH-7002
PlayStation 3 320GB
PlayStation Portable 3004 6.60 PRO-B10.fix1

Arkl1t3
-#

Post autor: Arkl1t3 »

hmm to prawda nie wspomniał nigdzie ze nie jest przerobiona ale sugerowałem się tymi słowami "Bez tego żaden pirat ani ruszy.... " stad domysł ze ma nieprzerobioną
PS1: SCPH-5502+CHIP+Color Fix
PS2: SCPH-35003, SCPH-39004, SCPH-77003, SCPH-77004, FMCB

ODPOWIEDZ