sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Nowy dział dla "nowych"

wszystko co dotyczy tego forum

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
McMarycha
-#

Post autor: McMarycha »

No to ban na IP i wypi*rdalac :D

Awatar użytkownika
Witold
-#

Post autor: Witold »

Kiedyś dałem propozycje z utworzeniem takiego działu. Bezskutecznie. Po prostu musimy sobie poradzić, jeżeli ktoś napisze w złym dziale nawet nie odpowiadać, że zły dział, tylko to olać, i czekać na reakcje administratora.

Awatar użytkownika
Quake96
-#
Kontakt:

Post autor: Quake96 »

Witold pisze:tylko to olać, i czekać na reakcje administratora.
A najlepiej użyć takiego magicznego ! obok postu i go zraportować ;)
SCEE™

Awatar użytkownika
Zohan
-#
Kontakt:

Post autor: Zohan »

Takie same tematy piszą, ale przynajmniej się nie nudzicie. Możecie mieć w sobie ciche zadowolenie "ale jestem fajny, potrafię wszystko!". Źle wam z tym?
Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na Obrazek pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na Obrazek!

Awatar użytkownika
Damianero1993
-#

Post autor: Damianero1993 »

Up
Można się poczuć jak znawca :-)
I tak np. jest kilka tematów co do wypalania gier na cedekach a i tak dalej to sprawia kłopoty,więc i tak czy siak zawsze będzie problem.Nie tylko tutaj.na wielu forach jest tak samo i to na forach o tematyce różnej maści.To jest chyba wliczone w istnienie jakiegokolwiek forum :-)

chrumcio
-#
Kontakt:

Post autor: chrumcio »

Nie każdy umie korzystać z programów do wypalania.
Ja zawsze uzywałem Ashampo max 4x i wszystko śmigało :)

Awatar użytkownika
Damianero1993
-#

Post autor: Damianero1993 »

A mnie Alkohol 120% nigdy mnie nie zawodzi ;-) Ale dobra offtopa robić nie ma sensu ;-) Wracając do tematu naprawdę nie ma sensu tworzyć nowych działów dla "nowych" choć to dobrze,że są pomysły na rozwijanie forum :-)

ODPOWIEDZ