sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Problem ze spatchowaniem gry Hogs Of War

PSX od strony technicznej, pomoc

Moderator: Moderatorzy

SPOXPRZEMAS
-#

Problem ze spatchowaniem gry Hogs Of War

Post autor: SPOXPRZEMAS »

Witam pobrałem grę Hogs Of War w wersji PAL- Eng, jak wiadomo gra ta jest w wersji nie patchowanej ponieważ nie zawiera na początku ekranu "Paradoxu", a więc pobrałem ich patch, pdx-hukc.ppf i gdy próbuję go zaaplikować programem PPF-O-MATIC do pliku SLES-01041.img wyskakuje informacja że rozmiar pliku jest nieprawidłowy, próbowałem pobierać różne wersje, wszystkie PAL-E i na każdej wyskakuje to samo, nigdy nie miałem takiego problemu przy łataniu innych gier, oczywiście jest opcja załatania po tej wyskakującej informacji i ekran Paradoxu się pojawia, ale raczej nie powinno być takiego komunikatu o rozmiarze pliku... może ktoś posiada jakąś inną wersje łatki? bo na GCW jest tylko ta... :-/
Sony PlayStation SCPH-7502 (MultiMode v3.0), 2x Sony Dual Shock, 2x MC Sony 1MB, RGB

Sony PlayStation 2 SCPH-79004 (Modbo760), 2 x Sony Dual Shock 2, 2x MC Sony 8MB, Sony Component

Sony PlayStation 3 CECH-2504B 1B 320GB, 2x Sony Dual Shock 3, HDMI

ODPOWIEDZ