sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Nagrywanie filmików

wszystko o wszystkim, odpoczynek

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Gicha7
-#
Kontakt:

Nagrywanie filmików

Post autor: Gicha7 »

Ja osobiście bardzo lubie montować różne filmiki, troche się już w to bawiłem, ale już od dawna nie zabierałem się za żaden nowy projekt, a mam pare pytań co do programów. Do samego nagrywania krótkich filmików z gier najczęściej używa się dwóch programów: Fraps i Game Cam. Ja zawsze używałem tego pierwszego, ale tutaj pytanie czy ktoś z was też czasami nagrywa scenki i jaki program polecacie ?
A do montowania zwykle wystarcza mi Windows Movie Maker, kiedyś bawiłem się też w Nero Vision, jednak nie spełnił on moich oczekiwań. Słyszałem też o jakimś dobrym programie od Sony, ale nie miałem okazji go używać. Tutaj też możecie coś polecić ?
Niedługo dam pare linków do swoich filmików żebyście mogli ocenić. Szkoda troche ze na YouTubie w mojej komplikacji gier z PSX firma WMG zastrzegła prawa i teraz nie ma dźwieku...

Awatar użytkownika
LukasTe
-#
Kontakt:

Post autor: LukasTe »

Ja czasami lubię pobawić się w montowanie filmików ale nie tych z gier.. przetestowałem kilka programów i najlepiej jak dla mnie wypadł Pinnacle ale te najnowsze wersje mają niestety spore wymagania.. dobry jest również Ulead Video Studio. A od Sony to jest SONY Vegas, dobre opinie słyszałem jednak nie miałem okazji testować.

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

Post autor: ExGamer »

Ja używam Pinaccle i uważam że jest bardzo dobry. Chociaż ma (zwłaszcza nowa wersja) duże wymagania sprzętowe. VEGAS'a też spróbowałem, ale nie przypadł mi do gustu. Wolę Pinaccle.
hasło do moich uploadów: 1234

ODPOWIEDZ