sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Szukam Strzelanki CzarnoBiałej

jesli szukasz jakiejś gry bądź link na stronie nie działa to pisz tutaj, to samo tyczy się emulatorów i wszystkiego innego

Moderator: Moderatorzy

tutaq
-#

Szukam Strzelanki CzarnoBiałej

Post autor: tutaq »

Witajcie, kiedyś miałem gre na PS1 Strzelanke :: Otoczenie Tak jak by wojna możliwość jezdzenia czołgami fajne pistolety itd Gra Czarnobiała

Jeżeli ktoś ma niech napisze w temacie lub na gg 9812345 oraz Email: tutanek8@o2.pl

Zgóry thx

Zapomniałem jak ta gra się nazywała

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

Post autor: ExGamer »

Stricte czarno białe strzelanka? Nie kojaże takiej. Napewno to była czarnobiała? A może grałeś w NTSC na PALowej konsoli?
hasło do moich uploadów: 1234

Awatar użytkownika
Zohan
-#
Kontakt:

Post autor: Zohan »

Nie ma gier czarno białych (jestem pewien na 97%). Musiałeś mieć akurat taki obraz przez to, że gra była np. regionu amerykańskiego a ty grałeś na europejskiej wersji konsoli
Jeżeli możesz napisz coś jeszcze o tej grze.
Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na Obrazek pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na Obrazek!

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

Post autor: ExGamer »

Zohan, hehe. Napisałem to samo... :D Ale masz rację. Sprawdziłem. Na 100% nie ma strzelanek na PlayStation czarno białych. Musiał grać na NTSC. :]
hasło do moich uploadów: 1234

ODPOWIEDZ