sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Zacinanie się gry

PSX od strony technicznej, pomoc

Moderator: Moderatorzy

Natalus
-#

Zacinanie się gry

Post autor: Natalus »

Witam!
Mam pewien problem. mianowicie ściągnęłam z Waszego forum "Fife 2005", nagrałam ją tak jak radzicie w programie "Alkohol 120%" prędkością 4x, ale płyta ledwo odpala na PSXie.... Strasznie się muli i tnie. Nagrywałam dwa razy i nic. Poza tym tam są dwa pliki które chyba powinno się zainstalować razem, ale można wybrać tylko jeden, albo ja tylko umiem jeden. Czy to może być przyczyną? Z góry dziękuję za odpowiedź.

Natalus
-#

Czy ktoś może mi wytłumaczyć... proszę....

Awatar użytkownika
LukasTe
-#
Kontakt:

Post autor: LukasTe »

Są pliki *.bin i *.cue ? W takim razię wybiera się plik *.cue i ma być wszystko w porządku.. Powodem zacinania może być zła jakość płyty lub zużyty laser, o ile dobrze pamiętam to mi również lekko się ta wersja gry zacinała więc nie jestem w stanie dokładnie wyjaśnić przyczyny.

Natalus
-#

Dzięki za odpowiedź. Pożyczyłam stare gry od kuzyna i działają normalnie, a te nagrywane przeze mnie długo się wgrywają, a niektóre w ogóle nie działają. Też podejrzewałam, że to wina płyt... Pozdrawiam.

kicia
-#

Post autor: kicia »

Miałam ten sam problem. Spróbuj zmienić prędkość nagrywania na większą np. 48 byle nie na maxa. Powinno pomóc.

Erixon
-#

Post autor: Erixon »

Identyczny problem mam. Sciagłem Redevil Hil i Crash team reacing i albo wcale sie nie odpala lub pisze "please insert cd format playstation" na czerwonym tle...

Z fifa mam to samo... Jesli jakims cudem uda mi sie ustawic druzyny to klikam zeby rozpoczac mecz i kicha...

Płytki mam nowiutkie odrazu ze sklapu. nie wiem co jest tego przyczyna.

Erixon
-#

Post autor: Erixon »

P.S nie ma plików bin i cue tylko IMG I SUB

ODPOWIEDZ