sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

okladki na pudelka ps2

tutaj możecie szukać wszelkiego rodzaju pomocy której nie znajdziecie w innych działach

Moderator: Moderatorzy

leigimas
-#

okladki na pudelka ps2

Post autor: leigimas »

Witam tak jak w temacie chce zrobic okładki na pudełka plyt do gier mojego ps2 tylko nie chce całych okładek tylko ta jej środkową cześć (tak gdzie widać tytuł gry, gdy pudelko jest zamknięte) wiecie jaką rozdzielczość musi byc ten masek by nie byl ani za duzy ani za maly na pudelko?

chodzi mi o tą cześć okładki:
http://img20.imageshack.us/img20/3294/2j4ajq9.jpg

Awatar użytkownika
McMarycha
-#

Post autor: McMarycha »

wymiary to 18,5x1,4 cm

Ewentualnie ściągasz okładkę i w paintcie zamalowujesz na biało grafikę front i back i potem wrzucasz to do programu który dopasuje Ci optymalne rozmiary do opakowania dvd

leigimas
-#

Post autor: leigimas »

wymiary to wiem, tylko chodzi mi o to jaka rozdzielczosc pod ten wymiar dopasowac.
zrobilem tak jak mówisz to mi za szeroki i za wysoki ten pasek wyszedl.

EDIT:
a w jakim programie moge ustawić obrazek na cm a nie na piksele?

§ 7. zakaz pisania postów jeden pod drugim gdy czas dodawania kolejnych treści jest krotszy niż 24h (istnieje odstępstwo od tej zasady tylko w wyjątkowych,pilnych sytuacjach lub gdy jest potrzeba dodania oddzielnie linków do gier)
Ostatnio zmieniony wt 24 lip, 2012 19:08 przez leigimas, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
McMarycha
-#

Post autor: McMarycha »

http://www.e-program.pl/program/dvd-cov ... aster.html

Tu masz program wybierz swoją okładkę z zamalowaną grafiką i wybierz na jakie chcesz wydrukować pudełko

ODPOWIEDZ