sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Pricerman Okazje na Playstation

chybba laser xD

PSX od strony technicznej, pomoc

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
kapcior7
-#
Kontakt:

chybba laser xD

Post autor: kapcior7 »

czesc mam problema z moim ps1 mam tego duzego xD i ostatnio wymienialem plyty i te kółeczko z 3 kulkami sie odczepilo wczepilem te kulki i te kolko z powrotem... i jest lekka centra ...ale to zanim wypadly te kulki to ps nie dzialalo tzn.. wczytywalo sie te biale potem czarne tło i stawało na tym czarnym xD pomóżcie moze to laser bo ma ok.6 lat trzeba kupic nowy chyba :-P

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

Post autor: michael69 »

chyba nie laser, a raczej talerzyk opisz dokładniej co z nim tz. jak go wstawiłeś z powrotem, dlaczego ma centrę, bo o ile kumam to płyta razem z nim (nie wiem jak to nazwać) się kolibie, a jeżeli tak to laser nie ma możliwości odczytu.(hm... to tak jak Ty byś chciał poczytać gazetę jadąc samochodem z 70km/h po "kocich łbach" ;-) )
Trochę więcej informacji musisz podać czy jest pęknięty, czy jego wysokość osadzenia jest odpowiednia zobacz dwa ostatnie moje posty :arrow: http://www.swiatpsx.pl/viewtopic.php?t=367
Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.

ODPOWIEDZ