Co jest z PSX?
Moderator: Moderatorzy
Co jest z PSX?
Otóż mam problem ze swoją konsolą psx, nie wiem czy zanosić do naprawy, otóż włącza się normalnie tyle, że gdy włożę płytę to strasznie głośni i strasznie wolną nią obraca w efekcie gra się nie wczytuje. Jeżeli ktoś wie co może być nie tak, niech napisze. Może wystarczy wymienić laser.
szczerze to jeśli laser kosztuje 35 zł na allegro to jeszcze dolicz za przesyłkę ok 10 zł i w górę to wychodzi 45 zł a jak dopłacisz 15 zł to nie musisz się martwi że coś się stanie z twoją konsolą mniej stresu na pewno będziesz miał poza tym jak wiemy nasza poczta polska no powiedźmy nie zawsze jest punktualna jak szwajcarski zegarek a naprawa samemu może cie kosztować dwa razy więcej (oczywiście o ile coś się źle potoczy) decyzja musi być twoja albo ok 15 zł więcej i spokój albo zaoszczędzisz i sam wymienisz laser ( o ile dobrze pamiętam nie jest to bardzo skomplikowane ale pomóc ci nie mogę bo sam nigdy tego nie robiłem).

Że niby o czym mowa!?!?! Tu sie kolega pyta o konsole a nie o emulator! Patrz co i gdzie piszesz i przestań oglądać naruto uzumaki krótkie jaja.
Standardowo to V ale możesz sobie zmienić.
Standardowo to V ale możesz sobie zmienić.
Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na
pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na
!