sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Ekran do PSone

PSX od strony technicznej, pomoc

Moderator: Moderatorzy

Kacoo
-#

Ekran do PSone

Post autor: Kacoo »

Witam, dość regularnie podróżuje przez Polskę, lecz jako pasażer więc 10h podróży potrafi sie nieźle dłużyć. zobaczyłem niedawno że do PSone istnieje opcja doczepienia ekranika i zasilania z zapalniczki samochodowej. Moje pytanie brzmi: gdzie i za ile można kupić taki ekranik?

xzer0
-#

Post autor: xzer0 »

Gra nie warta świeczki. Za taką samą sumę kupisz psp. A psp emuluje psx, wszystkie stare segi, nes, snes, amigi i inne.

Awatar użytkownika
LISTI
-#
Kontakt:

Post autor: LISTI »

Zdecydowanie zgodzę się z xzer0. PSP będziesz mógł zabrać wszędzie, po wgraniu pluginu bateria będzie mogła wytrzymać ok 6 godzin ciągłej gry(bez niego jest to nieco ponad 4), więc zdecydowanie poleciłbym Ci to rozwiązanie. Wydajesz ok 300zł i masz dobre PSP. Dokupujesz do niego kartę pamięci 16Gb i żyć nie umierać ;).

Awatar użytkownika
Birkin_Pl
-#
Kontakt:

Post autor: Birkin_Pl »

Oczywiście że PSP jest dobrym rozwiązaniem ale jeżeli kolega uczepił by się PSOne
To taki Ekranik jedynie można dostać na Ebay-u. Z czego patrzyłem to nie orginalny ekran chodzi po 69 Euro a orginalny z kartonikiem po 139 Euro więc już taniej o wiele PSP z kartą pamięci wyjdzie ;)

ODPOWIEDZ