sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Pomysły przyszłości Świata PSX

wszystko co dotyczy tego forum

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

Post autor: ExGamer »

Witold
Po co im byłby ten różowy kolor skoro nie dawałby zadnych przywilejów? Byłby tylko ozdobnikiem a nie rangą. Napewno znaleźliby się tacy mądrzy ale bana można zawsze dać... :D
LukasTe
jakieś nowe zastosowanie dla e-kasy by się przydało... :P Np. Baldur's Gate mógłbyś wrzucić do strefy VIP a dodatkowo użytkownicy musieliby ileś tak e-kasy za nią oddać żeby dostać do niej linka. Nie sugeruję czegoś takiego jak w ROMULATION że za każdą grę by trzeba było płacić ale za takie exclusive'y jak Baldur's Gate możnaby. I wtedy możnaby jeszcze gdyby ktoś nie miał e-kasy za esa ją dostawać. Np 1,22=1000. Nie wszystkie gry takie miałyby być powtarzam. Tylko jakieś wyjątkowe hity pokroju baldura. (więc jak narazie tylko jedna gra by się nadała) :P
pozdro.
hasło do moich uploadów: 1234

Stalliion
-#

Post autor: Stalliion »

Baldura w chwike mozna na google znalezc, nie widze sensu robienia takich ceregieli. To forum powinno moim zdaniem ulatwiac dostep do gier a nie go utrudniac.

Awatar użytkownika
snakeshake
-#
Kontakt:

Post autor: snakeshake »

Racja 10 sekund na google i już jest,
tak ja też bym chciał tylko administrator musi opłacać serwer na pewno ma pieniądze na forum ale jak będzie czarna godzina to wtedy się przydają te pieniądze zbierane z rangi vip ;-) .
Obrazek

Awatar użytkownika
LukasTe
-#
Kontakt:

Post autor: LukasTe »

Korzystam oczywiście z funduszy, ktore do tej pory mieliśmy. Jednak i tak strasznie dużych kosztów nie ponosiliśmy jak do tej pory i jeszcze długo nie musimy się martwić.
Też jestem bardziej za udostępnianiem gier, szczególnie PSX, których tak mało na polskich stronach. A co do Baldura to fakt, że można znaleźć, jednak i tak jest to unikat a z niektórymi wersjami były problemy w działaniu. Strefe VIP też musimy jakoś tworzyć, jak dla mnie jest to dodatkowym urokiem fora :)

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

Stallion
Baldura szukałem. Sciągnąłem kilka ale żadna nie chodziłą porząnie. Pomijając długi czas ładowania zacinała się w traakcie gry i zwiecha. :-) Jeśli znasz jakąś stronkę z której Baldura można pobrać (działającego oczywiście) wyślij mi na PW. I twoim zdaniem tak powinno być. A nie jest tak? Zobacz ilu mamy użytkowników a ilu piszących coś na forum. Większość rejestruje się tylko dla listy gier. :-P
LukasTe
Pieniądze przydałyby się np na reklamę. :mrgreen:

Awatar użytkownika
LukasTe
-#
Kontakt:

ExGamer, prawdopodobnie idealnej wersji nie ma, gra i tak nie została wydana więc nie było potrzeby jej dopracowywania. W tą co jest w strefie grałem na emulatorze i większych problemów nie miałem lecz pewnie z czasem gry się jakies pojawiają. Tu chodzi bardziej o możliwość zobaczenia jak to miało wyglądać.

Bedziemy starać się rozwijać, wiele spraw trzeba kontrolować na raz a jeszcze myśląc o dodatkowych możliwościach utrudnia się to wszystko. Nie tak od razu wszystko :)

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

Ok. :D Jeden plus z tego że gra nie została wydana- ściągamy ja legalnie, bo nie szkodzimy developerom :P
Reklama by się przydała, ponieważ dużo osób szuka takiego forum, a nie znają naszej strony. :-P

[ Dodano: Czw 26 Sie, 2010 16:45 ]
Mam kolejny pomysł:
gdyby do listy gier psx wstawić jeszcze jedną rubryke z ocena gry? np skala 1-10 albo gwiazdki albo znaczki jakies, rekomendacje użytkowników forum? co o tym sądzicie?

Awatar użytkownika
stierlok
-#

Post autor: stierlok »

Nie tylko do psx, ale do wszystkich i dzięki temu wiedzielibyśmy czy gra jest warta ściągania.Popieram pomysł. :-D

Awatar użytkownika
snakeshake
-#
Kontakt:

Moja złota myśl:
Wprowadził bym konkursy ;-)
Obrazek

Awatar użytkownika
Witold
-#

Post autor: Witold »

snakeshake, konkurs ładny będzie w zimę, taki mikołajowy, myślę, że nagroda będzie dobra, a jeszcze razem z Lukasem mamy pomysł na inną nagrodę- bardziej wartościową i na 100% cenną.

Awatar użytkownika
snakeshake
-#
Kontakt:

Kiedy możemy się dowiedzieć jaka to rzecz ? :-D
Obrazek

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

Bardzo ciekawe. Popieram konkursy. Mam również nadzieję że system oceniania gier wypali. Wtedy wiedzielibyśmy jak napisał stierlok, czy gra jest ciekawa i czy warto ją ściągnąć. Dodatkowo, można by dorzucić znaki jakości jak no w cd-action, tzn jak grę poleca np 100% "kolorowych" to dostaje platynowy znak jakości. Jak 90% to złoty, jak 80% srebrny, 70% brązowy. System oceniania mógłby działać podobnie jak ankieta.
A co do konkursów to bardzo jestem ciekaw co to za nagroda... :lol:

Awatar użytkownika
LukasTe
-#
Kontakt:

Macie bardzo dużo ciekawych pomysłów. Gorzej, że wprowadzenie tego w życie przynajmniej dla mnie zajmuje bardzo dużo czasu. W końcu udało mi sie naprawić wyszukiwarke w liście, wcześniej po zmianie serwera wyrzucało całą listę co by się nie wpisało.

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

Witam, sądzę że możnaby zmienićkolorystykę, listy gier, gdyż obecna wygląda tak, jakby wogóle nie była częścią forum.

Awatar użytkownika
LukasTe
-#
Kontakt:

Kolorystyka nie jest strasznie różna, a jako lista chyba może mieć swój wizerunek.. nie musimy wszystkiego zlewać z jednym.

ODPOWIEDZ