sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Pricerman Okazje na Playstation

Pomysły przyszłości Świata PSX

wszystko co dotyczy tego forum

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

Post autor: ExGamer »

Witold
Po co im byłby ten różowy kolor skoro nie dawałby zadnych przywilejów? Byłby tylko ozdobnikiem a nie rangą. Napewno znaleźliby się tacy mądrzy ale bana można zawsze dać... :D
LukasTe
jakieś nowe zastosowanie dla e-kasy by się przydało... :P Np. Baldur's Gate mógłbyś wrzucić do strefy VIP a dodatkowo użytkownicy musieliby ileś tak e-kasy za nią oddać żeby dostać do niej linka. Nie sugeruję czegoś takiego jak w ROMULATION że za każdą grę by trzeba było płacić ale za takie exclusive'y jak Baldur's Gate możnaby. I wtedy możnaby jeszcze gdyby ktoś nie miał e-kasy za esa ją dostawać. Np 1,22=1000. Nie wszystkie gry takie miałyby być powtarzam. Tylko jakieś wyjątkowe hity pokroju baldura. (więc jak narazie tylko jedna gra by się nadała) :P
pozdro.
hasło do moich uploadów: 1234

Stalliion
-#

Post autor: Stalliion »

Baldura w chwike mozna na google znalezc, nie widze sensu robienia takich ceregieli. To forum powinno moim zdaniem ulatwiac dostep do gier a nie go utrudniac.

Awatar użytkownika
snakeshake
-#
Kontakt:

Post autor: snakeshake »

Racja 10 sekund na google i już jest,
tak ja też bym chciał tylko administrator musi opłacać serwer na pewno ma pieniądze na forum ale jak będzie czarna godzina to wtedy się przydają te pieniądze zbierane z rangi vip ;-) .
Obrazek

Awatar użytkownika
LukasTe
-#
Kontakt:

Post autor: LukasTe »

Korzystam oczywiście z funduszy, ktore do tej pory mieliśmy. Jednak i tak strasznie dużych kosztów nie ponosiliśmy jak do tej pory i jeszcze długo nie musimy się martwić.
Też jestem bardziej za udostępnianiem gier, szczególnie PSX, których tak mało na polskich stronach. A co do Baldura to fakt, że można znaleźć, jednak i tak jest to unikat a z niektórymi wersjami były problemy w działaniu. Strefe VIP też musimy jakoś tworzyć, jak dla mnie jest to dodatkowym urokiem fora :)

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

Stallion
Baldura szukałem. Sciągnąłem kilka ale żadna nie chodziłą porząnie. Pomijając długi czas ładowania zacinała się w traakcie gry i zwiecha. :-) Jeśli znasz jakąś stronkę z której Baldura można pobrać (działającego oczywiście) wyślij mi na PW. I twoim zdaniem tak powinno być. A nie jest tak? Zobacz ilu mamy użytkowników a ilu piszących coś na forum. Większość rejestruje się tylko dla listy gier. :-P
LukasTe
Pieniądze przydałyby się np na reklamę. :mrgreen:

Awatar użytkownika
LukasTe
-#
Kontakt:

ExGamer, prawdopodobnie idealnej wersji nie ma, gra i tak nie została wydana więc nie było potrzeby jej dopracowywania. W tą co jest w strefie grałem na emulatorze i większych problemów nie miałem lecz pewnie z czasem gry się jakies pojawiają. Tu chodzi bardziej o możliwość zobaczenia jak to miało wyglądać.

Bedziemy starać się rozwijać, wiele spraw trzeba kontrolować na raz a jeszcze myśląc o dodatkowych możliwościach utrudnia się to wszystko. Nie tak od razu wszystko :)

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

Ok. :D Jeden plus z tego że gra nie została wydana- ściągamy ja legalnie, bo nie szkodzimy developerom :P
Reklama by się przydała, ponieważ dużo osób szuka takiego forum, a nie znają naszej strony. :-P

[ Dodano: Czw 26 Sie, 2010 16:45 ]
Mam kolejny pomysł:
gdyby do listy gier psx wstawić jeszcze jedną rubryke z ocena gry? np skala 1-10 albo gwiazdki albo znaczki jakies, rekomendacje użytkowników forum? co o tym sądzicie?

Awatar użytkownika
stierlok
-#

Post autor: stierlok »

Nie tylko do psx, ale do wszystkich i dzięki temu wiedzielibyśmy czy gra jest warta ściągania.Popieram pomysł. :-D

Awatar użytkownika
snakeshake
-#
Kontakt:

Moja złota myśl:
Wprowadził bym konkursy ;-)
Obrazek

Awatar użytkownika
Witold
-#

Post autor: Witold »

snakeshake, konkurs ładny będzie w zimę, taki mikołajowy, myślę, że nagroda będzie dobra, a jeszcze razem z Lukasem mamy pomysł na inną nagrodę- bardziej wartościową i na 100% cenną.

Awatar użytkownika
snakeshake
-#
Kontakt:

Kiedy możemy się dowiedzieć jaka to rzecz ? :-D
Obrazek

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

Bardzo ciekawe. Popieram konkursy. Mam również nadzieję że system oceniania gier wypali. Wtedy wiedzielibyśmy jak napisał stierlok, czy gra jest ciekawa i czy warto ją ściągnąć. Dodatkowo, można by dorzucić znaki jakości jak no w cd-action, tzn jak grę poleca np 100% "kolorowych" to dostaje platynowy znak jakości. Jak 90% to złoty, jak 80% srebrny, 70% brązowy. System oceniania mógłby działać podobnie jak ankieta.
A co do konkursów to bardzo jestem ciekaw co to za nagroda... :lol:

Awatar użytkownika
LukasTe
-#
Kontakt:

Macie bardzo dużo ciekawych pomysłów. Gorzej, że wprowadzenie tego w życie przynajmniej dla mnie zajmuje bardzo dużo czasu. W końcu udało mi sie naprawić wyszukiwarke w liście, wcześniej po zmianie serwera wyrzucało całą listę co by się nie wpisało.

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

Witam, sądzę że możnaby zmienićkolorystykę, listy gier, gdyż obecna wygląda tak, jakby wogóle nie była częścią forum.

Awatar użytkownika
LukasTe
-#
Kontakt:

Kolorystyka nie jest strasznie różna, a jako lista chyba może mieć swój wizerunek.. nie musimy wszystkiego zlewać z jednym.

ODPOWIEDZ