To raczej jest tutaj niepotrzebne, trzymajmy się konsol sony.. jednak w dalekiej przyszłości wszystko może się wydarzyćklocek1303 pisze:Hmmm LukasTE a co byś powiedział na powiększenie w swoim czasie forum o miejsce na xboxa 360 ? jak by była osobna sekcja to myślę ze xmaniacy by tu często zaglądali
Pomysły przyszłości Świata PSX
Moderator: Moderatorzy
- OldShatterhand

1. Dział dostępny wyłącznie ekipie strony, w którym prowadzić można by było poufne dyskusje. Są sprawy kiedy lepiej jest gdy niewiele osób jest wtajemniczonych.
Myślę że wystarczyłaby podkategoria w dziale vip - w końcu tam dostęp mają jedynie wybrani, wszystko będzie pod ręką.
2. W przyszłości można zorganizować konkursy, a jako nagrodę początkowo dać np. oryginalną grę.
3. -----Kolejny świetny pomysł------
Model kolekcjonowania trofeum!
Na stronie istniałoby miejsce w którym każdy aktywny użytkownik miałby stronę z trofeami. Za przykładowo 100, 500, 1000 dodanych gier, za 10, 30, 50 napisanych poradników. itd itd
Ciekaw jestem opinii zwłaszcza odnośnie ostatniej propozycji. Moim zdaniem userów należy zachęcić do udzielania się, po tem sami zdecydują ile swiatpsx.pl może im zaoferować.
Myślę że wystarczyłaby podkategoria w dziale vip - w końcu tam dostęp mają jedynie wybrani, wszystko będzie pod ręką.
2. W przyszłości można zorganizować konkursy, a jako nagrodę początkowo dać np. oryginalną grę.
3. -----Kolejny świetny pomysł------
Model kolekcjonowania trofeum!
Na stronie istniałoby miejsce w którym każdy aktywny użytkownik miałby stronę z trofeami. Za przykładowo 100, 500, 1000 dodanych gier, za 10, 30, 50 napisanych poradników. itd itd
Ciekaw jestem opinii zwłaszcza odnośnie ostatniej propozycji. Moim zdaniem userów należy zachęcić do udzielania się, po tem sami zdecydują ile swiatpsx.pl może im zaoferować.
- OldShatterhand

Nie chciałem nikogo urazić w dodatku nie to miałem na myśli.OldShatterhand pisze:Moze nie jestem Vip ale jestem za kazdym pomyslem
Chodzi mi głównie o ochronę przed kokurencją. Są informacje które nie powinny przedostawać się w niepowołane ręce. Pamiętamy akcję z tymi popierd*ieleńcami oraz ich niewłaściwe treści rozpowszechiane na forum.
Jestem pokojowym człowiekie i nidgy nie szukam powodów do kłótni. Czy nie lepiej by było wymienić się banerami oraz zawiązać bliższą współpracę? Niektórzy wolą walczyć o linki i usera, nie mówiąc o tym, iż użytkownicy nie są niczyją własnością.
- OldShatterhand

A ja mam taki pomysł - tag [YouTube].
Używało by się go w taki sposób:
[youtube]$linkDoFilmu[/youtube]
i powodowałby wyświetlenie takiego kodu:
Nie wiem jak jest w phpBB by Przemo (bo jak dla mnie to badziew i go nigdy nie używąłem, ale w phpBB3 można tak zrobić w PA w sekcji Dodatkowe BBcody.
Byłby on po to, że ciężko czasami znaleźć opis go gry. Za filmik na YT o wiele łatwiej. Jak by nie było opisu to by się wstawiało filmik z YT i voila - wiadomo co to za gra.
Używało by się go w taki sposób:
[youtube]$linkDoFilmu[/youtube]
i powodowałby wyświetlenie takiego kodu:
Kod: Zaznacz cały
<p align="center"><object width="445" height="364"><param name="movie" value="$linkDoFilmu &hl=pl&fs=1&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999&border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="$linkDoFilmu &hl=pl&fs=1&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="445" height="364"></embed></object></p>Byłby on po to, że ciężko czasami znaleźć opis go gry. Za filmik na YT o wiele łatwiej. Jak by nie było opisu to by się wstawiało filmik z YT i voila - wiadomo co to za gra.
/X
- OldShatterhand

Forum ma pierwszego uploadera, dlatego może czas na pewien dodatkek. Nasze wrzuty powinne być wyróżnione w jakiś sposób, jedną z metod jest poddział w którym osoba uploadująca zamieszczałaby linki do swoich uploadów na forum. Potem link do tego wątku w podpisie i gotowe.
Aby było jaśniej podpowiem:
- w taki sposób powinny być podane odnośniki do gier a nie ponownie podając linki i opis.
Dalej przedstawiam schemat do podania tekstu w podpisie:
*link do tematu z wrzutami w postaci np. www.wp.pl
*uczywiście każdy może sobie zrobić lepszy obrazek, to tylko przykład z którego każdy może korzystać
Co o tym sądzicie?
Aby było jaśniej podpowiem:
[url=link do posta]Nazwa gry[/url]Dalej przedstawiam schemat do podania tekstu w podpisie:
[url=ink do tematu z wrzutami][img]http://img2.vpx.pl/up/20090812/uploady.jpg[/img][/url]*link do tematu z wrzutami w postaci np. www.wp.pl
*uczywiście każdy może sobie zrobić lepszy obrazek, to tylko przykład z którego każdy może korzystać
Co o tym sądzicie?
- OldShatterhand

pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na
!