sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Nabór na Uploaderów!

wszystko co dotyczy tego forum

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
squaier1
-#
Kontakt:

Post autor: squaier1 »

LukasTe, mógłbyś podać na PW hasło do tego konta na chomikuj.pl bo na nic niemogę uploadować bo coś mi sie zepsuło a na chomikuj.pl mogę więc zacznę uploadować na swoje konto albo na te ze światapsx :P
Dla użytkowników tego forum udostępniam transfer na moje uploady na chomikuj.pl - Piszcie na priva

------------------------------------------------------

Awatar użytkownika
LukasTe
-#
Kontakt:

Post autor: LukasTe »

Wyslałem i możesz wrzucać ale wszelkie ustawienia nie wiem jeszcze jakie będa.. zrobi sie tak by część wrzut była dla wszystkich dzięki czemu też z tego co tam zobaczyłem możemy zyskać transfer dla wyjątkowych itp.
Jakoś to usystematyzujemy.

Awatar użytkownika
ksarone
-#
Kontakt:

Post autor: ksarone »

Witam , również zgłaszam się na Uploadera:

http://www.swiatpsx.pl/viewtopic.php?t=3423
Zaliczyłem wszystkie puzzle tej rapowej układanki Od maty , deski , rolek , farby do melanży !

Awatar użytkownika
LukasTe
-#
Kontakt:

ksarone, w linkach musi być adres www.swiatpsx.pl i Twój nick.

Awatar użytkownika
kapcior7
-#
Kontakt:

Post autor: kapcior7 »

ej lukas ale na mu nie mozna ustawic nazwy w linku jakiej sie chce , a w opisie pliku jest napisane kto uploadowal , ale nie ma dla kogo !

Awatar użytkownika
LukasTe
-#
Kontakt:

Widziałem co jest w opisie, wspomniałem tak ogólnie. Oczywiście, że w takim wypadku wystarczy wpisać tam gdzie można, czyli w opisie ale właśnie brak adresu fora co jest najważniejsze będąc uploaderem tylko dla nas.

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

Post autor: michael69 »

tam gdzie w linkach nie można "dodać" nazwy naszej strony, można zastosować hasło do rar'ów
Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.

Awatar użytkownika
ksarone
-#
Kontakt:

Opis na mu poprawiony , tzn dopisałem adres naszego forum ! :) Pozdro
Zaliczyłem wszystkie puzzle tej rapowej układanki Od maty , deski , rolek , farby do melanży !

Awatar użytkownika
LukasTe
-#
Kontakt:

ksarone, nie ma polskiej litery w swiatpsx.pl tzn. ś. Mogę to uwzględnić ale czy na pewno chcesz na poważnie zająć się uploadowaniem specjalniego dla naszego forum? I tak jak napisał michael w takich wypadkach lepiej dodawać hasło.

Awatar użytkownika
ksarone
-#
Kontakt:

LukasTe, Czekaj czekaj czegoś tu nie kumam! w opisie tego POP'a którą wrzuciłem na mu jest Polska litera ''ś''.Więc nie wiem czemu piszesz , że jej nie ma.Chyba , że wcale ma jej nie być tylko samo ''s'' tak jak jest w linku naszego forum ? jak źle to interpretuje to mnie popraw :) a jeśli chodzi o poważne uploadowanie specjalnie dla naszego forum to czemu nie ? z chęcią mogę się tym zająć ponieważ mam dużo gier np. na PS2 których tu nie ma i ogólnie mogę uploadować więc to żaden problem :) Mogę jeszcze w taki sposób robić , że będę robił hasło i opis z nazwą naszego forum.Pozdrawiam

Awatar użytkownika
LukasTe
-#
Kontakt:

Adres nie zawiera polskiej litery dlatego nigdzie nie pisz "ś" tylko normalnie "s".
Ranga przyznana, na okres próbny ;) Liczę na dobry, dedykowany upload ;)

Awatar użytkownika
ksarone
-#
Kontakt:

Aaaaa tak właśnie myślałem , że o to chodzi :D dziękuję :) możesz byc pewien , że wywiążę się z mojego obowiązku hehe :)

Awatar użytkownika
squaier1
-#
Kontakt:

Post autor: squaier1 »

ksarone, Witam w gronie uploaderów :P
Ja przez jakiś czas byłem nie aktywny ale przez wakacje postaram się wrucić do uploadowania gierek na PSX :D
Dla użytkowników tego forum udostępniam transfer na moje uploady na chomikuj.pl - Piszcie na priva

------------------------------------------------------

Awatar użytkownika
Gicha7
-#
Kontakt:

Post autor: Gicha7 »

Postanowiłem wznowić swoją działaność na forum. Po Uplinkerze i Redaktorze zacząłem uploadować gry na chomikuj światpsx.pl
Oto gry, które wrzuciłem, oczywiście to nie koniec, na dniach pojawi się wiecej.

Akuji - 174 mb
Ape Escape - 21mb
bust a groove - 268 mb
dead ball zone - 253 mb
driver - 16 mb
kula world - 5 mb
kurushi - 2mb
Quake 2 - 184 mb

Razem - 923 mb

Liczone kalkulatorem, więc raczej bez pomyłki ^.^

Awatar użytkownika
LukasTe