sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Pricerman Okazje na Playstation

Zmiana serwera

wszystko co dotyczy tego forum

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
LukasTe
-#
Kontakt:

Zmiana serwera

Post autor: LukasTe »

Od wczoraj od ok. 2 w nocy do teraz (22:53) forum nie działało. Bardzo, bardzo za to przepraszam wszystkich użytkowników!
Było to spowodowane zmianą serwera. Miało trwać krócej i rano już działać ale przydłuzyło się to bo po prostu popełniłem błąd. Mam nadzieję, że wybaczycie i teraz na nowym serwerze będziemy w dalszym ciągu rozbudowywać forum.

Przyznaję, że dopiero teraz mogę odetchnąć i nie martwić się o przyszłość forum (mamy niemal 2 lata spokoju z serwerem dzięki tym zmianom) i nie musieliśmy organizować zbiórki pieniędzy co mnie bardzo cieszy. Teraz można zająć się czymś innym.

Oczywiście zgłaszać wszelkie problemy z funkcjonowaniem forum, mogą takowe wystąpić.

Awatar użytkownika
Quake96
-#
Kontakt:

Post autor: Quake96 »

Oj tam oj tam ;) Mała przerwa nie zaszkodziła, a przynajmniej mamy spokój z serwerem :)

Super wiadomość, że nie trzeba będzie organizować zbiórki ;)

Dzięki LukasTe, że cały czas pilnujesz forum! :D
SCEE™

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

Post autor: ExGamer »

LukasTe, cieszę się, że forum już działa, ale na przyszłość fajnie by było powiadomić użytkowników o możliwości niedziałania forum ;) ACTA i te sprawy to się człowiek martwi. :P
hasło do moich uploadów: 1234

Awatar użytkownika
Quake96
-#
Kontakt:

Ex'u - LukasTe, był na tyle uprzejmy, że wpadł do nas na Shouta i powiadomił o konserwacji forum ;)

A ACTA tu nie miałaby nic do rzeczy. Przecież przy wchodzeniu na stronkę był komunikat "Konserwacja Forum"
SCEE™

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

Post autor: ExGamer »

Nie było mnie na szałcie niestety, :D a co do ACTY to wiadomość była później jak sprawdzałem ok 8 rano forum to nei było żadnej informacji.
hasło do moich uploadów: 1234

Awatar użytkownika
Quake96
-#
Kontakt:

No fakt... Bo przez pewien czas nie było konfiguracji domeny. Ale później znów pokazał się komunikat o pracach konserwacyjnych :)
SCEE™

ODPOWIEDZ