sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Waluta na forum

wszystko co dotyczy tego forum

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
LukasTe
-#
Kontakt:

Waluta na forum

Post autor: LukasTe »

Dzisiaj przy okazji wprowadzania kilku mniejszych modyfikacji, które być może zaobserwujecie pokusiłem się o coś większego, a mianowicie stworzyłem walute :)

$$$

Każdy użytkownik na starcie otrzymuje 5$ (czyli od teraz wszyscy mają 5$. Niestety nie zdołam podliczyć ile, komu powinno się należeć do tej pory).

Jak zarobić?
- dodanie nowego tematu [10$]
- każda odpowiedź innych użytkowników w naszym temacie [1$]
- nasza odpowiedź w temacie [5$]
*BONUSY:
Za posiadanie rangi specjalnej:
VIP - 2 000$
SUPER VIP - 4 000$
Uploader - 5 000$
Uplinker - 5 000$
Przyjaciel - 6 000$
W przypadku awansu dopłacana jest różnica. Gdyby zaistniała degradacja nic nie jest odejmowane.
Za wpłacone pieniądze:
1 PLN to 100$. $ za rangi przydzielane oddzielnie po przekroczeniu minimum wpłaconej kwoty i otrzymaniu rangi.

Na co wydawać?
Wirtualnymi pieniędzmi możemy zapłacić innemu użytkownikowi za pomoc, poprostu oddać z dobrego serca lub zaoferować w zamian za np. podanie linków do szukanej gry.
*EKSTRA
Za wirtualne pieniądze możesz kupić specjalne rangi! (o chęci zakupu proszę pisać w tym temacie).
Obrazek - 20 000$
Obrazek - 50 000$

System jest jeszcze w trakcie testów. Czekam z niecierpliwością na wszelkie opinie i sugestie. Czy to zbędny bajer czy może ciekawe urozmaicenie?

[ Dodano: Nie 01 Mar, 2009 10:16 ]
Obniżenie wynagrodzenia za założenie tematu i odpowiedź. Reset stanu konta. Faza testów ;-)

[ Dodano: Wto 24 Mar, 2009 00:00 ]
Dodano więcej możliwości, przyznano bonusy.

[ Dodano: Sro 25 Mar, 2009 17:04 ]
promocyjne ceny rang.

ODPOWIEDZ