hmmm to jest program taki aby nie było potrzeba wchodzić na stronę rapidshare i sprawdzać czy można już ściągnąć czy potrzeba czekać te 15 min bo jak potrzeba to włączy się program wklei link kliknie się na start i np. zostało 4 min do ściągnięcia to ten program po tych 4 min automatycznie zacznie ściągać dany plik ;] A czy to jest legalne hmm a czy w ogóle legalne jest ściąganie z filmów itp. z rapidshare? ;>
Nie wiem jaka jest przydatnosc tego programu. Ale wg. mnie najlepszy jest JDownloader. Potrafi on sciagac pliki z kilkudziesieciu hostingow. Zarowno dla osob majacych konta premium, jak i nie posiadajacych kont premium. Jedyna wada wg. mnie jest to, ze czasem ma klopoty ze sciaganiem z www.wrzuc.to
E tam, każdy programik typu "ściaganie z rapida" nie jest przydatny po części. Nawet najprostszy dodatek do Firefoxa: Rapidshare Downlaoder, też sobie radzi. Wklejasz linki, start , czekasz i automat leci (oczywiście po ściągnięciu czekasz). Wadą jest to, że czasami nie łączy się z serwerem. Najprościej to samemu doglądać i do tego jak masz zmienne IP.