sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

kod dostępu do sieci

pomoc i wszystko co dotyczy konsoli PS2, emulatorów, programów itp.

Moderator: Moderatorzy

KnyreK
-#

kod dostępu do sieci

Post autor: KnyreK »

Witam kupiłem PS2 SCPH-70003 pal od znajomego i on niestety nie mial pudełka ani żadnych papierów do tego i teraz chce zarejestrowac sie na stronie żeby grać online i musze wpisać kod dostępu do sieci a ja go niestety nie mam .. Da się jakoś odzyskać ten kod np. po numerze seryjnym konsoli ? ? . .
Z góry dzięki za jakoś pomoc

xzer0

Post autor: xzer0 »

To sobie pograsz. :-) Wszystkie serwery nie działają, a ten klucz to pic na wodę. Nie baw się w to.

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

Post autor: ExGamer »

SONY już nei wspomaga sieci PS2. Jedynym wyjściem dla Ciebie jeśli chcesz pograć to XLinkKai. Ale neistety nie używam tego, więc nie potrafię więcej powiedzieć.
hasło do moich uploadów: 1234

KnyreK
-#

a co do tego XLinkKai trzeba miec przerobioną konsole ? .. ( i tak po za tematem orientuje się ktoś jak cenowo wygląda teraz przerobienie ) ..

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

Post autor: ExGamer »

FCMB - free
Chip- zależnie od "fachowca" 20-50 zł.
hasło do moich uploadów: 1234

KnyreK
-#

ale do tego FCMB to trzeba miec drugą konsole przerobioną? bo tak czytałem ... a problem bo ja nie mam ..

Awatar użytkownika
Quake96
-#
Kontakt:

Post autor: Quake96 »

No trzeba. Ale jeśli nikt ze znajomych nie ma przerobionej PS2 (nie ważne czy grubej czy Slim) to na Allegro możesz kupić przerobione karty pamięci z wgranym FMCB :->
SCEE™

KnyreK
-#

a macie jakiś link gdzie to kupic ? .. i jak mam taką kartę to wszystkie gry bedą działać bez problemu ?

Awatar użytkownika
Scooby
-#

Post autor: Scooby »

Polecam:
http://allegro.pl/my_page.php?uid=19929198
100% pozytywów
średnia ocen 5.0

lepiej być nie może :)

Awatar użytkownika
Quake96
-#
Kontakt:

Post autor: Quake96 »

Scooby, tylko jedno małe sprostowanie. Koleś robi ludzi w bambusa. Wkręca że karty 64MB, które sprzedaje, są oryginalne. Nie ma orginalnych kart pamięci SONY 64MB. Są tylko 8MB. Reszta to tandetne podróby.

Poza tym, te 8MB, które sprzedaje to też jakaś podróba. Oryginalne są pakowane w inny blister (opakowanie) tutaj masz zdjęcie jak wygląda Oryginalna w 100% karta SONY:
Obrazek

Dlatego KnyreK, jeśli chcesz kupywać, to śmiało, ale z góry mówię, że to nie są ORYGINALNE karty SONY ;)

PS: Prośba do Moederatora. Przenieście to do działu PS2, bo z PSX'em to nie ma wiele wspólnego.
SCEE™

ODPOWIEDZ