sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

PS2 Nowy Slim czy Przerobiony FAT

pomoc i wszystko co dotyczy konsoli PS2, emulatorów, programów itp.

Moderator: Moderatorzy

bingo009
-#

PS2 Nowy Slim czy Przerobiony FAT

Post autor: bingo009 »

Witam was serdecznie, PS2 ciągle nie mam gdyż mój sprzedawca jest narazie zajęty i nie ma czasu przywieźć. W między czasie pojawiła się kolejna możliwość PS2. Stoję teraz przez ogromnym dylematem i nie wiem co wybrać:

-Nówka PS2 Slim ze sklepu Komputronik = 400zł
-PS2 Fat, używany przerobiony z wszystkimi potrzebnymi rzeczami = 150zł

Pomóżcie mi wybrać gdyż każde rozwiązanie ma korzyści i wady:
Slim = tańszy laser lecz będę musiał go przerobić
Fat = już przerobiony tylko że laser do niego kosztuje krocie.

Wprawdzie mogę wziąć Fat'a w końcu 150zł to nie pieniądze, lecz jak już kupię chcę aby trochę popracował.

Awatar użytkownika
Quake96
-#
Kontakt:

Post autor: Quake96 »

bingo009, ja bezwględnie polecam ci FAT'a. Czemu? Bo jest to bardziej opłacalne.

Otóż, kupiłbyś tego FAT'a za 150zł z padem itp, do tego dokupujesz za około 150zł Network Adapter + Dysk twardy.

Dzięki takiemu rozwiązaniu nie musisz się martwić o laser ;) Poza tym wyjdzie Ci to mniej więcej tyle to samo (FAT ~300zł Slim 400zł), a FAT'y są jednak lepsze :D

Także rozwiązanie które podałem jest w tym wypadku najrozsądniejsze :)
SCEE™

bingo009
-#

Post autor: bingo009 »

też tak uważam bo w końcu te 150zł to nie są pieniądze.

Awatar użytkownika
Quake96
-#
Kontakt:

Post autor: Quake96 »

Zależy jak dla kogo :) No ale skoro masz 400zł żeby kupić nowego slima, to już lepiej kupić używanego FAT'a i wyposażyć go w NA i Dysk. W końcu będziesz mógł odpalać gry z dysku i nie będziesz musiał się martwić, że laser "padnie" ;)
SCEE™

ODPOWIEDZ