Siema. Kupiłem ps2 2 stycznia za 100zł z 15 oryginalnymi grami i dwoma padami i memory card 16mb i 8mb. Wiem bardzo okazyjna cena

A więc tak: na ps3 narazie sie nie mam zamiaru przesiadać. Posiadałem kiedyś "szaraka" przerobionego od momentu dostania go pod choinkę. Nie miałem do niego żadnej oryginalnej gry wszystko piraty. Nagrywałem na niego gry z tej strony alcoholem 120% wszystkie działały (Aktualnie psx nie jest u mnie więc nie wiem co dalej). Chce sobie pograć w jakieś strzelanki online. Call of duty 3 lub battlefield 2. Patrzyłem na stronę sony I na liście gier których servery zostały wyłączone tych gier jeszcze nie ma. Jest tylko kilzzone którego posiadam i sprawdzałem servery nie działają.
MAm konsole slim SCPH-75004 6B z tą metalową blaszką. Pudełko też mam. Oryginalnych gier raczej mieć nie będę ale są na allegro. Swap magica tez nie bede miec raczej ani chip nie wchodzi w grę. RAczej bd fmcb juz pisałem do dwóch użytkowników o przerobienie.
Bd dało jeszcze grać online w te gry? na piratach oczywiście z fmcb?
Bo jesli nie to trudno bedzie trzeba skombinowac z allegro tego battlefielda 2 bo dosyć fajn y nawet się wydaje. JAk myślicie pójdzie jeszcze grać online? może z was ktoś jeszcze gra ?